Geberit AquaClean douchewc Tuma Comfort closetzitting v. plaatsing op bestaande closets glas zwart

SW87558
0 Review(s)
2.205,-
1.814,95
Incl. BTW
Uw voordeel: 390,05
Geberit AquaClean douchewc Tuma Comfort closetzitting v. plaatsing op bestaande closets glas zwart SW87558

Geberit Aquaclean tuma Douche wc zitting

2.205,-
1.814,95

Niet te zien in onze showrooms

We adviseren u graag over vergelijkbare producten.
Bezoek onze showrooms.

Productinformatie


Geberit AquaClean Tuma Comfort closetzitting met onderdouche, kunststof, wit, bedieningswijze afstandsbediening, type bediening tiptoets afstand, aansluiting koud tapwater buitendraad gas cilindris, nom. binnendiameter koud tapwater DN 15, lengte aansluitsnoer 2m, aansluitspanning 230V

Geberit AquaClean douchewc Tuma Comfort closetzitting v. plaatsing op bestaande closets glas zwart
"

De Geberit AquaClean Tuma Comfort douchewc zitting reinigt het onderlichaam met water na het gebruik van het toilet. De Tuma Comfort zitting is compact en veelzijdig. Zo heeft de warmwaterdouche een unieke dubbele straal voor een ultieme reiniging. Tevens beschikt de zitting verder over een warme luchtföhn, geurzuivering en een verwarmde toiletbril. De AquaClean Tuma is daarmee verrassend veelzijdig en combineert een eenvoudig maar elegant design met geavanceerde technologie.

De Geberit AquaClean Tuma zitting is een toegankelijk model, uitgerust met vele functies. Zo beschikt de douchewc over de WhirlSpray douchetechnologie, welke voor een goede en hygiënische reiniging van het onderlichaam zorgt. De warme luchtföhn droogt het onderlichaam na gebruik. En vieze geurtjes zijn verleden tijd door de geurzuivering.

De Tuma beschikt bovendien over een verwarmingselement dat speciaal ontwikkeld is voor hard water en dat zorgt voor een constante aanvoer van warm water. Verder is de ergonomische wc-zitting te bedienen met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening of smartphone App.

De design afdekplaat bovenop de zitting is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en materialen. Deze sluit daardoor harmonieus aan op de kleuren en materialen van de Geberit bedieningsplaten.

De Geberit AquaClean Tuma Comfort zitting kan worden geplaatst op diverse wc-potten.

De belangrijkste voordelen
• Ingebouwde douchefunctie met een unieke dubbele WhirlSpray warmwaterstraal gecombineerd met lucht
• Warme luchtföhn
• Geurzuivering voor een fris ruikend toilet
• Bediening dmv afstandsbediening of smartphone App met programmeerbare gebruikersprofielen

Whirlspray
De Geberit WhirlSpray straal is niet zomaar een straal… het zijn namelijk twee stralen! Doordat beide stralen pulseren, ontstaan er duizenden luchtbellen in het water. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, die bovendien vederzacht is. En dat met een laag water gebruik. Deze WhirlSpray douchetechnologie is gepatenteerd en vindt u daarom alleen in douchewc’s van Geberit.

Ladydouche
De Ladydouche biedt een bijzonder zachte douchestraal en is daarom perfect voor het reinigen van de vrouwelijke zone.

Oscillerende douche
Door zachtjes heen en weer te bewegen, geeft de douchestraal een uitzonderlijk gevoel van reinheid. De vloeiende heen-en-weergaande beweging van de douchearm zorgt voor een zeer grondige reiniging.

Douchearm positie en douchestraalsterke kunnen individueel worden ingesteld
De douchestraalsterkte en de douchearm positie kunnen individueel worden ingesteld op basis van uw persoonlijke behoeften.

Verwarmde wc-zitting
De ergonomisch wc-zitting van hoge kwaliteit duroplast is voorzien van een geïntegreerde verwarming, zodat u er altijd heerlijk bij zit. Dankzij de naderingssensor wordt de wc-zitting pas verwarmd als u dichtbij komt. Zo wordt er niet onnodig stroom verbruikt.

Geurzuivering
De geurzuivering doet precies wat de naam aangeeft: het laat onaangename geuren verdwijnen. De functie wordt automatisch ingeschakeld zodra u op de douchewc gaat zitten. De lucht wordt onder de spoelrand van de keramiek afgezogen, door een in de installatie geïntegreerde filter gereinigd en vervolgens fris en geurloos weer terug in de ruimte teruggevoerd. De geurzuivering kan tevens via de bijgeleverde afstandsbediening of de smartphone App worden bediend.

Warme luchtföhn
Dankzij een geïntegreerde warme luchtföhn wordt uw onderlichaam gedroogd met een aangename luchtstroom.

Geruisloos openen en sluiten van de wc-zitting en wc-deksel
De closetzitting van de AquaClean Tuma is een eenvoudig te reinigen toiletbril met deksel en softclose scharnieren. De zitting is gemaakt van Duroplast waardoor deze licht, flexibel en sterk is. De zitting is in de kleur wit en voorzien van messing verchroomde softclose scharnieren. Daardoor gaat de zitting zachtjes en geruisloos dicht wanneer u hem sluit.

Bediening
U kunt de AquaClean Tuma Comfort zitting op allerlei manieren bedienen. Met de intuïtieve en eenvoudig te bedienen afstandsbediening kan de douchewc zitting worden bediend en diverse persoonlijke instellingen worden opgeroepen en aangepast. Of bedien de douchewc via uw smartphone dankzij de gratis AquaClean App. Optioneel kunt u ook kiezen voor een paneel die u aan de muur kunt bevestigen waarmee u alle functies kunt bedienen.

Eenvoudig te reinigen
De douchearm en douchekop worden altijd automatisch met schoon water doorgespoeld voor en na ieder gebruik. En een speciaal ontkalkingsprogramma beschermt alle watervoerende componenten.

Ontkalkingsfunctie
De Geberit AquaClean Tuma Comfort douchewc zitting is uitgerust met een volledig automatisch ontkalkingsprogramma voor alle componenten die met water in aanraking komen. Een rode LED op het bedieningspaneel of informatie via de afstandsbediening-app geeft aan wanneer ontkalken vereist is.

Drinkwater veilig houden
De Geberit AquaClean Tuma Comfort zitting voldoet aan alle belangrijke Europese eisen, waaronder de drinkwaternormen EN 1717 en EN 13077. Dankzij een geïntegreerde wateraansluiting met terugstroombeveiliging voldoet de Geberit AquaClean Tuma aan deze normen en zal de douchewc nooit enige verontreiniging van het drinkwaternetwerk veroorzaken.

Past de Geberit AquaClean Tuma Comfort zitting op uw toilet?
Wilt u op uw bestaande wc de Tuma Comfort zitting plaatsen en bent u benieuwd of dit past? Ga dan naar http://checkapan.geberit-aquaclean.nl/ waar u verschillende mogelijkheden heeft om dit te bepalen. Kijk bijvoorbeeld of de zitting op uw huidige merk wc past, bestel een pasmal of doorloop de vragenlijst om te achterhalen of uw wc geschikt is voor plaatsing van een douchewc.

Garantie
Bij een Geberit AquaClean douchewc zorgt Geberit de eerste twee jaar van de garantieperiode in geval van materiaal- of productiefouten voor kosteloze reparatie of kosteloze vervanging van de defecte onderdelen door een servicedienst die daartoe van Geberit de opdracht krijgt. In het derde jaar van de garantieperiode levert Geberit in geval van materiaal- of productiefouten de vervangende onderdelen gratis aan de door Geberit erkende servicedienst die van de eindklant de opdracht voor de reparatie heeft gekregen.

Wat zit er in de verpakking?
• Geberit AquaClean Tuma Comfort douchewc zitting
• Afstandsbediening met wandhouder en batterijvoeding CR2032
• Compensatiebuffer voor wc-zitting / wc-keramiek
• Keramische honingraatfilter
• Ontkalkingsmiddel 125 ml
• Reinigingsset
• Pantserslang 3/8” met overgangsbocht 1/2”
• Spatbescherming
• Bevestigingsmateriaal

Technische specificaties
• Beschermingsklasse - I
• Beschermingsgraad - IPX4
• Nominale spanning - 230 V AC
• Netfrequentie - 50 Hz
• Opgenomen vermogen - 2000 W
• Opgenomen vermogen in stand-by - ≤ 0.5 W
• Kabellengte – 2m
• Stromingsdruk – 0,5-10 bar
• Bedrijfstemperatuur - 5-40 °C
• Fabrieksinstelling watertemperatuur – 37 °C
• Berekende volumestroom - 0.02 l/s
• Minimale stromingsdruk voor berekende volumestroom - 0.5 bar
• Doucheduur - 50 s
• Maximale belasting wc-zitting - 150 kg

"

Specificaties

Overige informatie

Maat draadaansluiting (inch) 1/2
Bediening Smartphone / Afstandbediening
Beschermingsgraad IP44
Met temperatuurregeling vast ingesteld
Aantal in te stellen gebruikers 4
Automatisch openen en sluiten van de toiletzitting nee
Warm water Standaard
Aansluitspanning 230
Kleur glas zwart
Materiaal Kunststof
Draadaansluiting Bu.dr.-gas-cilindr.-bspp-
Met afstandsbediening
Antibacterieel
Vuilafstotend
Met deksel
Met verlichting
Vandaalbestendig
Met toiletzitting
Aantal gebruikersplaatsen 1
Softclose
Universeel
Spoelrandloos
Met toiletpot
Met föhn
Met verwarmde toiletzitting
Ladydouche
Met geurafzuiging
Softopening
Gebruikersherkenning
Te zien in Schoten
Te zien in Zaventem
Breedte 36 cm
Hoogte 10.6 cm
Diepte 52.3 cm
Hartafstand 13.5 cm

Technische documenten

Over Geberit

Geberit Groep is Europees marktleider op het gebied van sanitaire producten. Wat 140 jaar geleden begon als familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde onderneming. Sinds het begin houden ze zich bezig met het constant innoveren van hun producten. Het uitgebreide assortiment van Geberit bevat de beste sanitaire technologie en badkamer keramiek. Ze focussen zich niet alleen op uiterlijk van hun producten. Design gaat volgens Geberit namelijk verder dan hoe producten er uit zien. Functionaliteit, onderhoud en duurzaamheid zijn even belangrijk bij het design van Geberit producten.

Garantie

Kranen, toiletten en wastafels van Geberit hebben een standaard fabrieksgarantie van twee jaar. Deze garantie kan echter verlengd worden door middel van een garantieregistratie. Hiervoor moet u binnen 90 dagen uw aankoop registreren bij Geberit om een extra jaar garantie te krijgen. De garantie vervalt bij foutieve montage, installatie/reparatie door een niet-geautoriseerd installateur of reparateur, gebrekkig onderhoud of foutief gebruik. 

Bestel- en bezorginformatie

Bezorgen

In de winkelwagen ziet u de verwachte leverdatum van de totale bestelling. U kunt zelf een bezorgdag kiezen.

Gratis afhalen in showroom

U kunt dit product ook gratis afhalen in één van onze showrooms. Bekijk hieronder een indicatie van de afhaaldatum per showroom. U dient uw bestelling online af te ronden en in het bestelproces aan te geven in welke showroom u uw bestelling wenst af te halen. Is dit artikel een showroommodel? Dan kunt u deze maximaal 1 dag reserveren en alleen betalen in de betreffende showroom.

Gratis Retourneren in onze showrooms

Toch niet helemaal tevreden over dit product? Geen zorgen! Dit product kunt u retour sturen binnen 30 dagen na ontvangst. U betaalt geen retourkosten wanneer u uw bestelling retourneert in één van onze showrooms. Alle betalingen ontvangt u terug op dezelfde wijze waarop u betaald heeft, in ieder geval binnen 14 dagen vanaf de retourdatum.

Reviews

Door klanten is dit product gemiddeld beoordeeld met een op basis van 5 sterren.

Samen gekocht met

Andere artikelen in deze serie