Hotbath Laddy wastafelmengkraan 005J geborsteld nikkel

SW12355
0 Review(s)
Hotbath Laddy wastafelmengkraan 005J geborsteld nikkel SW12355
Hotbath Laddy wastafelmengkraan 005J geborsteld nikkel SW12355
document image
document image
Afbeelding 1 / 4
359,-
Incl. BTW
Hotbath Laddy wastafelmengkraan 005J geborsteld nikkel SW12355

Hotbath Laddy Inbouw wastafelkraan

359,-
Bekijken of afhalen in showroom?

Productinformatie

Hotbath Laddy wastafelmengkraan 005J geborsteld nikkel.

17 tot 20cm uitloop

Een elegante wastafelmengkraan van Hotbath Laddy. De uitloop en de mengkraan zijn niet met elkaar verbonden maar zijn voorzien van een individuele rozet. De uitloop is smal en voorzien van een perlatordat zorgt voor lucht in de waterstraal. Hiermee bespaard u water ondanks dat de kracht van het water niet verloren gaat omdat hij zijn waterdruk behoudt.

Door het 3+3 inbouwsysteem is het mogelijk om de wandkraan op drie verschillende manieren te plaatsen. Hierdoor kiest u eenvoudig of u de bediening links, rechts of boven de uitloop plaatst.Hotbath geeft u 5 jaar garantie op deWastafelmengkraan Hotbath Laddy twee rozetten 3+3 systeem Chroom. Verkrijgbaar in de kleur Chroom en RVS Look.

Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van producten van Hotbath volledigin Italië plaats simpelweg omdat Hotbath vanmening is dat daar ’s werelds beste specialisten tevinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbathnetwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerdeen reeds lang gevestigde fabrikanten ophet gebied van fijn metaal bewerking, verchromen,thermostaat technologie, assemblage, testen endouchesystemen.

Specificaties:

  • Wastafelmengkraan
  • Inbouw
  • 3+3 inbouwsysteem
  • Chroom
  • 5 jaar garantie

Specificaties

Technische informatie

Montage inbouw
Voorsprong uitloop 20 cm

Productinformatie

Kleur geborsteld nikkel
Kleurafwerking geborsteld
Materiaal Messing
Aantal grepen 1
Type kraan inbouwkraan
Waste uitvoering zonder waste
Bediening Knop of greep
Thermostaatkraan nee
Inbouwdeel met inbouwdeel

Features

Waterbesparend
Thermostatisch

Meer informatie

Artikelnummer SW12355
Leveranciernummer L005JGN
EAN 8719638610957
Merk Hotbath
Serie Laddy

Technische documenten

Over Hotbath

Hotbath

Hotbath sanitair wordt uitsluitend in Italië geproduceerd. Hier heeft Hotbath eigenlijk maar één belangrijke reden voor: Het waarborgen van de kwaliteit van de producten. Hotbath is van mening dat ’s werelds beste producenten van onderdelen van Hotbath sanitair zich bevinden in Italië. Ze werken uitsluitend met de  allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen.

Garantie van Hotbath

Hotbath en Sanitairwinkel zijn ontzettend overtuigd van de kwaliteit van de producten. Hotbath biedt maar liefst vijf jaar volledige garantie op alle producten in het assortiment. Daarnaast blijven onderdelen van sanitair van Hotbath op zijn minst tien jaar leverbaar. Gaat uw kraan na 5 jaar toch kapot? Dan blijft het dus nog lang mogelijk om onderdelen te vervangen. Een volledig nieuwe kraan is dus voorlopig niet nodig!

Reviews

Door klanten is dit product gemiddeld beoordeeld met een op basis van 5 sterren.

Samen gekocht met

Andere artikelen in deze serie