Hotbath Cobber/Buddy badmengkraan badthermostaat cascade geborsteld nikkel

SW11346
0 Review(s)
Hotbath Cobber/Buddy badmengkraan badthermostaat cascade geborsteld nikkel SW11346
Hotbath Cobber/Buddy badmengkraan badthermostaat cascade geborsteld nikkel SW11346
Hotbath Cobber/Buddy badmengkraan badthermostaat cascade geborsteld nikkel SW11346
document image
Afbeelding 1 / 4
865,-
Incl. BTW
Hotbath Cobber/Buddy badmengkraan badthermostaat cascade geborsteld nikkel SW11346

Hotbath Cobber Badthermostaatkraan

865,-

Bekijken of afhalen in showroom?

Productinformatie

Hotbath Buddy badmengkraan badthermostaat cascade geborsteld nikkel.

Badmengkraan Hotbath Buddy Thermostaat Waterval geborsteld nikkel

In een badkamer waar puur genieten centraal staat, horen kranen van een goede kwaliteit. De Badmengkraan Hotbath Buddy Thermostaat Waterval geborsteld nikkel wordt gekenmerkt door een unieke waterval die voor een mooie waterstroom zorgt. Door deze stroming heeft deze kraan een hele luxe uitstraling en past in iedere badkamer. Ultiem genieten van uw bad moment.

De badkraan heeft een thermostaat kraan. Het fijne van een thermostaatkraan, is dat het door u ingestelde temperatuur van het water exact gelijk blijft. Via thermostatische kleppen wordt het koude en hete water zo gemengd, dat het water een constante temperatuur heeft. Wanneer de watertoevoer wijzigt, reageert de thermostaat direct, waardoor de temperatuur van het water gelijk blijft.

Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van producten van Hotbath volledig in Italië plaats simpelweg omdat Hotbath van mening is dat daar ’s werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijn metaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen.


-----
Laagste prijsgarantie!

Dit artikel koopt u gegarandeerd tegen een scherpe prijs. We zijn dag en nacht bezig om de beste prijzen te maken, zonder dat dit ten kostte gaat van onze goede service. U als klant profiteert hiervan! Mocht u precies hetzelfde product elders goedkoper tegenkomen, laat ons dit dan weten. Bel 073-5220688 of kom langs in een van onze showrooms. Bij Sanitairwinkel.nl staat een goede service voor een scherpe prijs centraal.

Specificaties

Technische informatie

Montage opbouw
Hartafstand 15 cm
Voorsprong uitloop 10 cm

Productinformatie

Kleur Nikkel geborsteld
Kleurafwerking geborsteld
Materiaal messing
Type kraan opbouwkraan
Bediening Knop of greep
Thermostaatkraan ja
Type kraan Badkraan

Features

Met verlichting
Omstel
Thermostatisch
Met handdoucheset
Temperatuurbegrenzing
Met uitloop
Met waterval

Meer informatie

Artikelnummer SW11346
Leveranciernummer B021GN
EAN 8718924070659
Merk Hotbath
Serie Cobber

Technische documenten

Over Hotbath

Hotbath

Hotbath sanitair wordt uitsluitend in Italië geproduceerd. Hier heeft Hotbath eigenlijk maar één belangrijke reden voor: Het waarborgen van de kwaliteit van de producten. Hotbath is van mening dat ’s werelds beste producenten van onderdelen van Hotbath sanitair zich bevinden in Italië. Ze werken uitsluitend met de  allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen.

Garantie van Hotbath

Hotbath en Sanitairwinkel zijn ontzettend overtuigd van de kwaliteit van de producten. Hotbath biedt maar liefst vijf jaar volledige garantie op alle producten in het assortiment. Daarnaast blijven onderdelen van sanitair van Hotbath op zijn minst tien jaar leverbaar. Gaat uw kraan na 5 jaar toch kapot? Dan blijft het dus nog lang mogelijk om onderdelen te vervangen. Een volledig nieuwe kraan is dus voorlopig niet nodig!

Reviews

Door klanten is dit product gemiddeld beoordeeld met een op basis van 5 sterren.

Samen gekocht met

Andere artikelen in deze serie