Grohe Comfort badkraan thermostatisch chroom

4357619
0 Review(s)
Grohe Comfort badkraan thermostatisch chroom 4357619
document image
Afbeelding 1 / 2
421,08
300,02
Incl. BTW
Uw voordeel: 121,06
Grohe Comfort badkraan thermostatisch chroom 4357619

Grohe Comfort Badthermostaatkraan

421,08
300,02

Bekijken of afhalen in showroom?

Productinformatie

Grohe Comfort badkraan thermostatisch chroom

De Grohe Precision Comfort badthermostaatkraan past in bijna iedere badkamer. Deze thermostatische badmengkraan zorgt voor een heerlijk bad of - door de automatische omschakeling - een heerlijke douche met een constante watertemperatuur, ook al zijn er fluctuaties in de waterdruk.

De kraan is voorzien van Grohe CoolTouch , waardoor het binnenkomende hete water wordt omspoeld door koud water en de buitenkant van de thermostaatkraan nooit warmer wordt dan de temperatuur van het douchewater. Met de SafeStop knop op 38 graden C voorkom je dat je kinderen de temperatuur verhogen, terwijl je dankzij de volumegreep met Grohe EcoButton tot 50% water kunt besparen. De kraan is voorzien van Grohe TurboStat: hiermee wordt snel en continu de gewenste temperatuur bereikt.

Met de SafeStop knop op 38 graden C voorkom je dat je kinderen de temperatuur verhogen, terwijl je dankzij de volumegreep met Grohe EcoButton tot 50% water kunt besparen. De kraan is voorzien van Grohe TurboStat: hiermee wordt snel en continu de gewenste temperatuur bereikt. Grohe CoolTouch, waardoor het binnenkomende hete water wordt omspoeld door koud water en de buitenkant van de thermostaat nooit warmer wordt dan de temperatuur van het douchewater.

Specificaties

Technische informatie

Afmeting hoh=15 cm
Montage opbouw
Hartafstand 15 cm

Productinformatie

Kleur chroom
Type kraan opbouwkraan
Thermostaatkraan ja

Features

Thermostatisch
Met rozet
Met handdoucheset
Eengreepsbediening
Met uitloop
Met s-koppelingen/rozetten

Meer informatie

Artikelnummer 4357619
Leveranciernummer 34230000
EAN 4005176816758
Merk Grohe
Serie Comfort

Technische documenten

Over Grohe

Kwaliteit, Technologie, Design en Duurzaamheid. Aan deze vier fundamentele pijlers toets GROHE wat ze doen. Om producten te maken die mooi en duurzaam zijn en bovenal voldoen aan uw wensen en gericht zijn op de praktijk. Ze leggen de lat hoog omdat ze van mening zijn dat je altijd het verschil moet kunnen voelen als je een GROHE kraan of douche gebruikt.

Bij GROHE wordt alles geleverd met een uitzonderlijk kwaliteitszegel. Alle productonderdelen hebben een groot aantal duurtesten doorstaan - de zwaarste in de branche - en zijn hier met vlag en wimpel voor geslaagd voordat ze de fabriek verlaten.

Garantie van Grohe

Hoogwaardige materialen, de nieuwste productiemethoden in combinatie met toonaangevende technologieën garanderen betrouwbare prestaties voor vele jaren. Dit wordt weerspiegeld in de 5 jaar fabrieksgarantie. GROHE maakt de belofte waar dat u topprestaties van ze mag verwachten. Geniet van uniek comfort en uitstekende functionaliteiten. Je hebt hun woord dat u kan vertrouwen op GROHE producten. Gegarandeerd. 

Reviews

Door klanten is dit product gemiddeld beoordeeld met een op basis van 5 sterren.

Samen gekocht met

Andere artikelen in deze serie