Dorpels

< >

Klap filters in Klap filters uit

Levering

Prijs

min

max

Merk

Lengte

Meer Lengte + Minder Lengte -

Breedte (reeks)

Meer Breedte (reeks) + Minder Breedte (reeks) -

Breedte (cm)

    min

    max

Meer Breedte (cm) + Minder Breedte (cm) -

Vorm

Meer Vorm + Minder Vorm -

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Dorpels

U ziet het steeds vaker, de douchebak verdwijnt en er wordt gekozen voor een douchedrempel. Dit is een kleine verhoging bij een inloopdouche die geldt als waterkering, zodat niet uw hele badkamer volloopt met water als u aan het douchen bent. Een douchedrempel is ook mogelijk in combinatie met een douchedeur.

Ruimtelijk effect

Met een douchedrempel kan er in uw badkamer een ruimtelijk effect gecreëerd worden, het is namelijk niet meer nodig om een douchebak te plaatsen. In plaats daarvan kunt u glazen douchewanden om de douche plaatsen, met bij de instap van uw douche een mooie waterkering dorpel. Door de glazen wanden vergroot u het ruimtelijke effect van uw badkamer.

Vormen

Bij Sanitairwinkel vindt u dorpels voor in uw badkamer in vele verschillende vormen zoals kwartrond, rechthoek en in een vijfhoek. Zo kunt u een waterkering dorpel perfect passend maken in uw badkamer.

Maten

Het is van belang dat u van tevoren weet wat er past in uw badkamer. Bij Sanitairwinkel vindt u dorpels met een lengte van 100 cm tot 200 cm en een hoogte van 2,3cm en 2,5 cm.

Kleur

Bij ons vindt u douchedrempels in verschillende kleuren. Zo kunt u er voor zorgen dat uw drempel perfect past bij de rest van uw badkamer. Kijk in de filter welke kleur het beste bij u past.

Douchedrempel kopen?

Wilt u een douchedrempel kopen? Dan bent u bij Sanitairwinkel aan het juiste adres. Bij Sanitairwinkel vindt u douchedrempels van de topmerken Jabo en Sealskin.

Wilt u het allemaal een keer in het echt zien of heeft u vragen over het product? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers of u kunt altijd langskomen in onze toonzaal.

Filters

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 52

ajax loader

Resultaten 1-30 van 52

Er zijn hierboven 52 producten zichtbaar Naar boven