Badkameraccessoires

Geen badkamer is af zonder de juiste accessoires. Waar hangt u anders uw toiletrol aan op? En wat moet u zonder een goede toiletborstel naast het toilet? U kunt een badkamer volledig nieuw leven inblazen door enkel de accessoires te vervangen. Met de verrassende accessoires uit ons assortiment geeft u uw badkamer nét dat beetje extra. Verschillende kleuren, vormen en maten zorgen voor uw eigen persoonlijke draai aan uw badkamer of toilet. Shop ze gemakkelijk online!

Populaire Badkameraccessoires

Badkameraccessoires

√ Grootste assortiment badkameraccessoires.
√ Voordelig
√ Makkelijk te bestellen en Snel Geleverd
√ met Garantie
√ Thuiswinkel Keurmerk

 

Badkameraccessoires zijn verkrijgbaar in vele verschillende vormen, maten en stijlen. Sanitairwinkel probeert het assortiment zo af te stemmen dat er voor iedere badkamer geschikte sanitairaccessoires beschikbaar is, en nog voordelig ook!

 

Het aanbod van badkameraccessoires is zeer uitgebreid en gevarieerd. In het menu kunt u een subcategorie aanklikken en dieper in de navigatie zoeken.


Gifts & cadeaus

Ook vindt u onder de categorie accessoires cadeaus. Om u te helpen bij het vinden van het ideale cadeau heeft Sanitairwinkel een selectie van cadeaus en meest kleurrijke accessoires voor u gemaakt:

 


Badkamer toebehoren en sanitair accessoires

Zo vindt u bijvoorbeeld zeepdispensers, handdoekhouders, planchetten, toiletrolhouders, badkamerverlichting en een douchezitje onder de categorie badkameraccessoires van Sanitairwinkel.


Badkameraccessoires zonder boren

Heeft u geen zin om te boren bij het bevestigen van accessoires? Dan kunt u kiezen voor Haceka HangOn, TigerFix of ZackMount. Met behulp van deze producten kunt u uw badkamer accessoires snel en makkelijk aan uw muur bevestigen.

Haceka HangOn is alleen geschikt voor de volgende series van Haceka:
Kosmos chroom, Kosmos tec, Kosmos Zwart, Kosmos Wit, Mezzo chroom, Mezzo Tec, Art Deco, Edge en Aspen.

TigerFix is verkrijgbaar in 2 varianten. Type 1 en Type 2. TigerFix is geschikt voor de volgende series van Tiger: Bold, Figueras, Melbourne, Nomad, Ontario, Roxx, Boston, Impuls, Items, Metropolitan en Safira.

ZackMount is alleen geschikt voor de series Scala en Linea.

Merken

Badkamer accessoires vindt u onder andere in de volgende merken:

Haceka accessoires Geesa accessoires  Crosswater accessoires  Tiger accessoires  Hotbath accessoires
 Sealskin accessoires  Grohe accessoires  Saniclass accessoires  Zack accessoires  Looox accessoires

 

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Voeg meer producten toe om een vergelijking te maken.
In deze productvergelijker kun je maximaal 3 producten vergelijken
Naar boven