Douche vouwdeur

Een douche vouwdeur is een zeer ruimtevriendelijke optie om ervoor te zorgen dat u toch een mooie deur in uw douche heeft zitten. Veel mensen kiezen dan ook voor een douche vouwdeur om ruimte te besparen en om de douche tegelijkertijd op een nette manier af te werken. Deze combinatie van beide factoren maken van de vouwdeur voor in de douche een van de beste opties die er zijn. Neem gerust een kijkje in het assortiment van Sanitairwinkel en ontdek de douchedeur die het beste bij uw inrichting past.

Voordelen douche vouwdeur

Net als de overige opties die er zijn qua douchedeur heeft ook de douche vouwdeur zijn eigen, unieke voordelen. Het is dankzij deze voordelen dat er momenteel in veel badkamers wereldwijd een douche vouwdeur terug te vinden is. Aan de hand van deze factoren kunt u voor uzelf beslissen of het overeenkomt met waar u naar op zoek bent. Het gaat dan om de volgende voordelen:

Optimaal ruimtevriendelijk

De vrouwdeur voor in de douche is met name in de wat kleinere badkamer erg populair. Dit heeft vooral te maken met het feit dat men maar weinig ruimte nodig heeft voor een douche vouwdeur. Zoals de naam al zegt, vouwt de deur zich in wanneer u deze openmaakt. De ruimte die daarbij gebruikt wordt, blijft minimaal. Zo kunt u voor een ruimtelijk efficiënte optie dan ook eigenlijk niet om de douche vouwdeur heen.

Bijzonder strakke afwerking

Daarnaast levert u met een douche vouwdeur totaal niet in op de afwerking van de badkamer. Sterker nog, een vouwdeur bevordert deze alleen maar. Aangezien de deur als geheel in een nette vorm terugschuift wanneer u deze sluit, ziet de deur er weer uit als een normale deur. Daarmee creëert u een strakke look van de badkamer, terwijl u toch oog houdt voor de ruimte.

Ruime keuzemogelijkheden

Verder kunt u ook qua douche vouwdeuren bij Sanitairwinkel kiezen uit een zeer ruim assortiment. Van de meer strakke, afgewerkte opties tot de opties die een wat meer aanwezig kleurtje hebben, het is er allemaal. Zo kunt u met een gerust hart door het assortiment heen lopen. De kans dat u iets vindt wat perfect aansluit op uw smaak is erg groot.

Ultieme verhouding tussen prijs en kwaliteit

Zeker niet onbelangrijk, is de prijs-kwaliteitverhouding van een douche vouwdeur. Bij Sanitairwinkel zijn we er volledig van doordrongen dat het uiteindelijk eigenlijk allemaal om deze verhouding draait. En dus is hier extra aandacht aan besteed. Een lage prijs in combinatie met een hoge kwaliteit, meer kunt u niet wensen.

Vouwdeur douche

Bij de kleinere badkamer kan een vouwdeur de oplossing bieden. Over het algemeen neemt een vouwdeur minder ruimte in beslag bij het openen. Vouwdeuren zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Complete douchesets

Inbouw douchesets

Regendouches

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur