Douche draaideur

Een douche draaideur trekt u heel makkelijk in één beweging open. Het is dan ook een populaire invulling van de douchedeur. Wanneer u er de ruimte voor heeft in de badkamer, is het een luxe manier om de douche af te werken. Zo heeft u de juiste bescherming tegen het water en is uw badkamer helemaal compleet. Neem gerust een kijkje in het uitgebreide assortiment van Sanitairwinkel. We hebben voldoende keuzemogelijkheden qua douche draaideur om aan uw wensen te voldoen.

Voordelen douche draaideur

Er zijn een hoop verschillende manieren waarop u invulling kunt geven aan de douchedeur. Het is dan ook maar net waar u persoonlijk het meest voordeel uit denkt te halen. Om u te helpen bij uw keuze, hebben we bij Sanitairwinkel de voordelen van onze opties qua douche draaideur voor u op een rijtje gezet. Al met al kunt u voor een douche draaideur dan ook uitgaan van de volgende voordelen:

  • Simpel te openen:

Er gaat niks boven een makkelijk te openen douchedeur. Een douche draaideur van Sanitairwinkel is dan ook te allen tijden voorzien van een simpel te gebruiken hendel. Het is dan slechts een kwestie van de hendel vastpakken en de douchedeur naar buiten opendraaien. Gezien de deur altijd dezelfde kant op draait, is dit voor een ieder een fijne en simpele techniek.

  • Maximale ruimte-efficiëntie:

Bovendien is een draaideur voor in de douche ook zeer ruimtelijk efficiënt. Niet elke badkamer is namelijk voorzien van veel ruimte. U moet dan slim omgaan met de ruimte die er wel is. Een douche draaideur kunt u zo monteren dat die op een efficiënte wijze openslaat. Zo maakt u maximaal gebruik van de bruikbare ruimte, terwijl u wel een hoogwaardig product in huis haalt.

  • Strakke afwerking:

Verder staat de douche draaideur voornamelijk hoog aangeschreven vanwege de strakke afwerking. Een deur met één hendel ziet er simpelweg gewoon heel strak uit. Het maakt de badkamer echt af. Zo heeft u bijvoorbeeld met een groot stuk glas precies de ruimte van de douche bedekt. Er komt geen onnodige poespas bij om de hoek kijken. Is een strakke afwerking precies wat u zoekt? Dan ziet u in het ruime assortiment van Sanitairwinkel waarschijnlijk direct al genoeg potentiële opties staan.

  • Optimale prijs-kwaliteitverhouding:

Een laatste belangrijk punt van Sanitairwinkel is dat we altijd ons uiterste best doen om de prijs-kwaliteitverhouding voor onze klanten zo optimaal mogelijk te houden. Dit betekent dat we op zoek gaan naar producten van de hoogst mogelijke kwaliteit, voor de laagst mogelijke prijs. Deze combinatie van beide factoren levert namelijk de grootste tevredenheid op. Dit resulteert in een optimale prijs-kwaliteitverhouding van douche draaideuren in verschillende prijsklassen.

Draaideur douche

Draaideuren zijn deuren die u opentrekt. Ze hebben als ander groot voordeel dat ze erg gemakkelijk schoon zijn te houden. Er zijn namelijk geen randen en naden waar vuil in gaat zitten.

Sanitairwinkel levert enkel draaideuren van de hoogste kwaliteit, tegen de scherpste prijs.

Populaire merken in de categorie draaideurenSimpsons douchedeurenSealskin draaideurenNovellini swingdeurenHuppe douchedeuren en Saniclass draaideuren.

Complete douchesets

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur