Airco's

Een airco biedt uitkomst op warme zomerdagen. Bij Sanitairwinkel vindt u een uitgebreid aanbod aan zowel mobiele airco's als split unit airco's. Mobiele airco's zijn ideaal wanneer u deze in verschillende ruimtes wil gebruiken. Overdag in de werkkamer en 's nachts in de slaapkamer bijvoorbeeld. Een split unit airco wordt op een vaste plek gemonteerd. Hier heeft u het hele jaar plezier van omdat deze ook vaak verwarm- en ventilatiefuncties hebben.

/ 5
op basis van
beoordelingen
Verbouwplannen Verbouwplannen Verbouwplannen
/ 5
op basis van
beoordelingen

Resultaten 0-24 van 34

Airco’s

Alhoewel we vaak enorm genieten van een warme zomerdag, is de warmte binnenshuis vaak minder gewenst. Een airco biedt gelukkig uitkomst! Deze kunt u eenvoudig in verschillende ruimtes van het huis plaatsen, waardoor u overal geniet van een fijne temperatuur. Op zoek naar goede airconditioning? Sanitairwinkel biedt u een uitgebreid aanbod!

Mobiele airco’s
Sanitairwinkel biedt u verschillende mobiele airco’s. Het voordeel van een mobiele airco is dat u deze kunt verplaatsen naar een andere ruimte. ’s Nachts kunt u de airco bijvoorbeeld in de slaapkamer zetten en overdag in het kantoor of de woonkamer. Op die manier geniet u overal in huis van een fijne temperatuur! Een ander voordeel van een mobiele airco is dat u deze gemakkelijk weg kunt zetten als de dagen weer wat kouder worden, bijvoorbeeld op zolder of in een opbergkast.

Split unit airco’s
Een split unit airco werkt met een binnen- en een buitengedeelte. Een split unit airco wordt op een vaste plek gemonteerd en kan zo een groot oppervlak verkoelen. Bovendien hebben split unit airco’s vaak ook verwarm-, ventilatie- en ontvochtigingsfuncties, dus u heeft er het hele jaar plezier van! Deze airco’s zijn daarom vaak efficiënter en stiller dan mobiele airco’s.

Kwaliteit en design
Sanitairwinkel biedt u airco’s van verschillende merken, zoals DeLonghi en Eurom. Bovendien zijn de airco’s beschikbaar in verschillende designs: wit kan altijd, maar een mat zwarte airco zorgt voor een moderne of industriële uitstraling. Extra fijn: de meeste airco’s werken via een afstandsbediening, waardoor u de airco eenvoudig vanaf de bank of vanuit het bed kunt bedienen!

Heeft u nog vragen over onze airco’s? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms! Al onze medewerkers voorzien u graag van onafhankelijk en deskundig advies.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur