Vijfhoekige douchecabines

Douchecabine vijfhoek: speels & modern

Een douchecabine is essentieel voor het comfort van uw badkamer. Een fijne cabine zorgt er namelijk voor dat u nog meer van uw douche geniet. De vorm van de douchecabine speelt daarbij ook een rol. Een vierkante cabine is bijvoorbeeld niet praktisch als u een wat kleinere badkamer heeft. Heeft u beperkt ruimte in de badkamer? Ga dan voor een douchecabine vijfhoek! Deze cabines besparen ruimte én geven uw badkamer een speelse en moderne afwerking.

Afmetingen douchecabine vijfhoek

De afmetingen van een vijfhoekige douchecabine zijn bepalend voor het comfort. Te klein zorgt ervoor dat u niet lekker doucht en te groot dat u niet goed kunt bewegen in de badkamer. De kleinste cabine die wij aanbieden is daarom 85x85 cm. Deze douchecabines zijn groot genoeg voor een comfortabele douche, maar nemen niet veel ruimte in beslag. Doucht u vaak met uw partner of uw kinderen? Ga dan voor een grotere cabine. De meest gangbare maat is 90x90 cm, maar u kunt bij ons ook terecht voor vijfhoekige cabines van 100x100 cm. Let ook goed op de hoogte en de deur van de cabine. De rechthoekige douchecabines variëren in hoogte, waarvan sommige hoger zijn dan twee meter. Dat past niet in elke badkamer, net zoals een draaideur niet altijd mogelijk is.

Stijl

Een douchecabine met vijf hoeken is door zijn vorm al redelijk opvallend in uw badkamer. Wij raden u daarom aan om de kleur van de cabine neutraal te houden. Wit en aluminium zijn bijvoorbeeld tijdloos en passen in elke badkamer. De rest van het interieur kunt u dan gebruiken om een bepaalde stijl aan te houden, zoals modern of landelijk. Naast de kleur van de douchecabine dient u te letten op het soort glas. Sommige cabines hebben helder glas; andere zijn mat of hebben een druppel decor. Als u graag glas heeft waar u niet doorheen kunt kijken, kies dan voor chinchilla of druppel

Prijs & kwaliteit

De prijzen van onze vijfhoekige douchecabines lopen behoorlijk uiteen. Duurder betekent zeker niet altijd beter, dus laat uzelf goed informeren door bijvoorbeeld onze klantenservice of verkoopmedewerkers in de showroom. Zij voorzien u graag van onafhankelijk en deskundig advies, zodat u zeker weten geen miskoop doet!

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

In Toonzaal

Meer In Toonzaal + Minder In Toonzaal -

Levering

Prijs

min

max

Afmeting

Meer Afmeting + Minder Afmeting -

Hoogte

Meer Hoogte + Minder Hoogte -

Type douchedeur

Meer Type douchedeur + Minder Type douchedeur -

Inclusief douchebak

Meer Inclusief douchebak + Minder Inclusief douchebak -

Antikalkbehandeling

Meer Antikalkbehandeling + Minder Antikalkbehandeling -

Glas decor

Meer Glas decor + Minder Glas decor -

Dikte glas

Meer Dikte glas + Minder Dikte glas -

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Vijfhoekige douchecabines kopen

Het gehele assortiment Vijfhoekige douchecabines is bij Sanitairwinkel verkrijgbaar. Mocht u uw Vijfhoekige douchecabines niet online aantreffen, Stel uw vraag over Vijfhoekige douchecabines of Bezoek een van onze showrooms.

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 151

ajax loader

Resultaten 1-30 van 151

Er zijn hierboven 151 producten zichtbaar Naar boven