Keukenmengkranen

< >

Klap filters in Klap filters uit

In Toonzaal

Meer In Toonzaal + Minder In Toonzaal -

Levering

Prijs

min

max

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Waterbesparend

Meer Waterbesparend + Minder Waterbesparend -

Montage

Meer Montage + Minder Montage -

Hoogte kraan

Meer Hoogte kraan + Minder Hoogte kraan -

Kraanuitloop

Meer Kraanuitloop + Minder Kraanuitloop -

Uittrekbare uitloop

Meer Uittrekbare uitloop + Minder Uittrekbare uitloop -

Bediening

Meer Bediening + Minder Bediening -

Aantal gaten

Meer Aantal gaten + Minder Aantal gaten -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Wat is een keukenmengkraan?

Een keukenmengkraan is zodanig ontworpen dat u handmatig de temperatuur kunt regelen. Door menging van koud en heet leidingwater kunnen er verschillende temperaturen worden geleverd. Zo blijft u baas over de temperatuur van de kraan. Wanneer u bijvoorbeeld wilt gaan afwassen kunt u gemakkelijk de ideale temperatuur creëren, zodat u niet uw handen hoeft te verbranden.

Stijlvolle keukenmengkranen

Maak van de keukenmengkranen een echte blikvanger in uw keuken. Er zijn tegenwoordig verschillende design keukenmengkranen die ervoor zorgen dat de kraan zeker opvalt in uw keuken.

Het kiezen van een keukenmengkraan

Bij het uitzoeken van een keukenkraan is het belangrijk te weten wat u voor ogen heeft. Zo kunt u uzelf wat vragen stellen die uw keuze vergemakkelijken. Wat voor bediening wilt u op de keukenkraan? Moet de keukenkraan een uittrekbare uitloop hebben? Wilt u dat de uitloop (ook) draaibaar is? Hoe hoog moet de keukenkraan zijn?

Keukenkranen met een hoge uitloop maken het eenvoudig om bijvoorbeeld hoge pannen of een emmer met water te vullen. Wanneer u twee wasbakken heeft zou een keukenkraan met een draaibare uitloop ideaal zijn om te schakelen tussen de twee wasbakken. Als u graag gebruik maakt van een meer flexibele uitloop met handdouche dan is een uittrekbare uitloop perfect. Hiermee kunt u groentes gemakkelijk wassen of kunt u de gootsteen grondig schoonmaken.

De beste keukenmengkraan

Bij Sanitairwinkel zijn er verschillende keukenmengkranen te koop. Zoekt u iets in een bepaalde stijl, dan biedt Sanitairwinkel verschillende opties. Van klassiek tot modern tot industrieel. U kunt kiezen uit 2-greepskranen of voor het gemak van een 1-greepskraan. Laat u inspireren op de website of kom langs in een van onze showrooms. Wij helpen u graag om de perfecte keukenmengkraan voor u te vinden.

Filters

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 452

ajax loader

Resultaten 1-30 van 452

Er zijn hierboven 452 producten zichtbaar Naar boven