Muurarmen

/ 5
op basis van
beoordelingen
Verbouwplannen Verbouwplannen Verbouwplannen
/ 5
op basis van
beoordelingen

Resultaten 0-24 van 134

Muurarmen
Sanitairwinkel beschikt over een ruim assortiment muurarmen. In deze categorie vindt u alle soorten muurarmen die wij in ons assortiment hebben, in diverse lengtes, kleuren en materialen!

Door gebruik te maken van een muurarm hoeft u geen glijstang meer aan te schaffen. U monteert uw hoofddouche namelijk op het uiteinde van de muurarm. U ziet alleen maar de muurarm, hoofddouche en de thermosstaatkraan, waardoor uw doucheruimte een rustige uitstraling krijgt.

Het is uiteraard mogelijk om naast de hoofddouche een handdouche aan te schaffen die u kunt aansluiten op de watertoevoer uit de muur. Op de muurarm kunt u diverse hoofddouches monteren, hierbij moet u denken aan een regendouche, stortdouche of een hoofddouche met massagefunctie.

Wat is het verschil tussen een muurarm en een plafondarm?
Het verschil tussen een muurarm en een plafondarm is dat een muurarm bevestigd wordt op de waterkoppeling vanuit uw muur en een plafondarm wordt aangesloten op de watertoevoer in het plafond. Nadat u deze muurarm geïnstalleerd heeft kunt u hierop een hoofddouche installeren. De muurarm is gebogen de douchekop wordt bevestigd aan het uiteinde van de muurarm. 

Nuttige informatie
Voordat u ervoor kiest om een muurarm aan te schaffen. Bekijk eerst of het mogelijk is om deze aan de muurarm aan uw muur te bevestigen. Dit geldt natuurlijk ook voor de plafondarmen. Is het niet mogelijk om een muurarm te bevestigen, dan zijn er nog diverse andere opties. 
Heeft u vragen of wilt u advies, bezoek dan eens onze toonzaal of neem contact op met onze klantenservice!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur