Badkamermeubelen

Bij Sanitairwinkel vindt u een uitgebreid aanbod aan badmeubelen. Wij helpen u met het vinden van het perfecte badmeubel voor uw badkamer. Voor iedere toepassing is er een geschikt meubel beschikbaar. Bent u op zoek naar een losse onderbouwkast of past een volledige badmeubelset beter in uw ruimte? U heeft de ruimste keuze uit verschillende formaten, materialen, kleuren en extra’s! Badmeubels voor ieder budget en iedere smaak shopt u nu eenvoudig online.

Populaire Badmeubelen

Badkamermeubel/Badmeubel

Een badmeubel, ook wel badkamermeubel genoemd, is een belangrijk item in de badkamer. Het is een groot object in de badkamer en valt vaak op. Daarnaast wordt een badkamermeubel of wastafelmeubel iedere dag door de hele familie gebruikt. Iedereen bevindt zich dagelijks voor de wastafel, en alle kastjes worden intensief gebruikt.

Voldoende redenen om de vele soorten badkamermeubels goed ten opzichte van elkaar af te wegen.

Type badkamermeubels

In de categorie badkamermeubels vindt u onder andere badkamerkasten, met keuze tussen onder meer hoge, lage en zijkasten. De badkamerkasten worden veelal gebruikt als extra opbergruimte, naast een spiegelkast en/of een onderbouwkast. Bij ons vindt u daarnaast ook complete badmeubelsets, waarbij een onderbouwkast bijvoorbeeld gecombineerd is met een wastafel en een spiegel. Tot slot vindt u in ons assortiment fonteinkasten (ook wel toiletmeubels genoemd) en prachtige wastafelbladen.

Badkamermeubelwensen

Bij Sanitairwinkel vindt u het het grootste online assortiment badkamermeubels. Wij hebben dan ook altijd het meubel dat past bij uw wensen. Veel meubels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, in diverse kleuren of met en zonder greep. Hieronder geven we u enkele tips voor het kopen van uw badkamermeubels. Mocht u graag meer willen weten over onze badmeubels, dan voorzien wij u graag van advies. Uiteraard kunt u veel badkamermeubels ook bekijken in één van onze showrooms in Rosmalen, Rotterdam en Amsterdam. 

Tips voor de aankoop van badkamermeubels

Allereerst is het van groot belang dat u weet hoeveel ruimte er beschikbaar is voor het badkamermeubel. Zo zal een kleine badkamer een kleiner badkamermeubel vereisen dan een grote badkamer. Daarbij kunt u met een onderbouwkast veel ruimte besparen. Tegenwoordig zijn badmeubels niet alleen meer in het wit leverbaar, er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar in mat en glans. Dit zorgt er echter wel voor dat u er rekening mee moet houden dat de kleuren van de badmeubels matchen met de kleuren van uw huidige badkamer.

Indien één badkamermeubel onvoldoende is voor het opbergen van uw spullen, kunt u altijd overwegen één of meerdere spiegelkasten, kolomkasten, rekjes en haakjes te kopen. Op deze wijze kunt u alsnog voldoende opbergruimte verkrijgen.

Vragen

De volgende vragen kunt u zichzelf stellen bij de aanschaf van een badkamermeubel:

-De afmetingen: heeft u door het plaatsen van dit badkamermeubel nog wel genoeg ruimte om op een comfortabele wijze gebruik te maken van uw badkamer?
-De opbergruimte: geven de badmeubels u genoeg ruimte om al uw spullen op te bergen?
-Uiterlijk: past het badmeubel bij de andere aanwezig objecten die al in uw badkamer staan?
-Spiegel: beschikt het badmeubel al over een spiegel of moet ik deze nog apart aanschaffen?

Door rekening te houden met bovenstaande aandachtspunten kunt u op een goede wijze uw geschikte badkamermeubels aanschaffen. In onderstaande video geven we nog meer informatie bij de keuze voor een badkamermeubel.

Keuzehulpvideo Badmeubels/badkamermeubel

  

Best beoordeeld

Met zo'n groot aanbod begrijpen we dat het maken van een keuze niet altijd even gemakkelijk is. vandaar dat we een Top10 best beoordeelde badmeubels opgesteld hebben. 

Bij Sanitairwinkel bent u op het juiste adres voor diverse badkamermeubels.

Zo hebben we:

Badmeubel merken

Voor de badkamer zijn er vele merken verkrijgbaar. Zo vindt u bij ons badmeubels van topmerken als Villeroy & Boch, Bruynzeel, Sphinx en Saniclass.

Saniclass Badmeubelen Villeroy en Boch Badmeubelen Ink badmeubelen Forzalaqua Badmeubelen Sphinx Badmeubelen

Differnz badmeubelen
 Adema badmeubelen  Royal Plaza badmeubelen  Wiesbaden badmeubelen  Bruynzeel badmeubelen

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur