Ladeverdelers

< >

Klap filters in Klap filters uit

Levering

Prijs

min

max

Kleur (reeks)

Meer Kleur (reeks) + Minder Kleur (reeks) -

Lengte

Meer Lengte + Minder Lengte -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Ladeverdeler

Heeft u ook altijd een hoop spullen die u in uw badkamermeubel of keukenlade kwijt wilt? Dan bent u zeker niet de enige. Veel laden in de badkamer en keuken zijn dan ook vaak behoorlijk rommelig. Daarnaast ziet bijna niemand de inhoud van de lades, waardoor u nog eerder geneigd bent om alle spullen door elkaar heen te leggen. Zonde, want daardoor raakt u sneller het overzicht kwijt en lijkt de lade kleiner. Verschillende grote merken op het gebied van sanitair introduceerden daarom een ladeverdeler in hun assortiment: wat ons betreft een absolute aanrader!

Overzichtelijk en strak

Met een ladeverdeler creëert u een duidelijke verdeling in de lades, waardoor er overzicht en structuur ontstaat. U voorkomt daarmee dus overvolle lades waarin alles door elkaar ligt en u niets meer kan vinden. Daarnaast geeft een verdeler uw lade een strakke look, waardoor de lade ook zeker gezien mag worden. Op die manier hoeft u zich nooit meer te schamen als iemand een blik werpt op al de producten die u in uw badkamer of keuken gebruikt. 

Multifunctioneel

Het gebruik van een ladeverdeler is niet alleen beperkt tot uw keuken of badkamer. Ook voor bureaus of kledingkasten kan een ladeverdeler heel praktisch zijn. Met een ladeverdeler kunt u bijvoorbeeld schrijfgerei netjes ordenen in uw bureaulade of sokken en ondergoed van elkaar scheiden in uw ladekast. Daarnaast hebben wij ladeverdelers van verschillende vormen in ons assortiment, bijvoorbeeld een grote van Royal Plaza waarmee u een complete lade kunt verdelen, maar ook een aantal kleinere van Sphinx waarmee u een lade gedeeltelijk kunt ordenen.

Voor elk budget

Ladeverdelers zijn er in alle soorten en maten, maar ook zeker in alle prijsklassen. U kunt de aanschaf van een ladeverdeler daarom zo duur maken als u zelf wilt. Vindt u het lastig om de juiste ladeverdeler te kiezen vanaf een afbeelding? Dan kunt u altijd langskomen in één van onze showrooms om de verdeler in het echt te bekijken. Ook kunt u eventuele vragen stellen aan onze klantenservice, zij geven u graag snel en onafhankelijk advies!

Pagina:

Aantal:

ajax loader
Er zijn hierboven 17 producten zichtbaar Naar boven