Waskommen

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

Te zien in toonzaal

Meer Te zien in toonzaal + Minder Te zien in toonzaal -

Levering

Prijs

min

max

Vorm

Meer Vorm + Minder Vorm -

Breedte

Meer Breedte + Minder Breedte -

Breedte (cm)

    min

    max

Meer Breedte (cm) + Minder Breedte (cm) -

Hoogte

Meer Hoogte + Minder Hoogte -

Materiaal

Meer Materiaal + Minder Materiaal -

Kleur (reeks)

Meer Kleur (reeks) + Minder Kleur (reeks) -

Overloopgat

Meer Overloopgat + Minder Overloopgat -

Diepte

Meer Diepte + Minder Diepte -

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Waskommen

Het is tegenwoordig dé eyecatcher in de badkamer, een waskom. Met een waskom kunt u uw badkamer helemaal afmaken in de stijl zoals u wil. In ons ruime assortiment vindt u een waskom die perfect past bij uw badkamer.

Maak uw waskom compleet

Om uw waskom compleet te maken kunt u bij Sanitairwinkel ook terecht voor een afvoerplug en sifon. Verder heeft u ook een ruime keuze aan kranen, zo kunt u kiezen  voor een inbouwkraan of een verhoogde wastafelkraan voor bij uw waskom.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid de waskom mooier te laten ogen als u kiest voor een wastafelblad of een combinatie met een onderbouwkast waar de waskom kan worden bevestigd op het wastafelblad.

Materiaal en vorm

Bij ons vindt u waskommen in alle soorten, maten, materialen en vormen. Zo kunt u kiezen uit vele verschillende vormen zoals ovaal, rechthoekig, rond, vierkant en halfrond. Verder leveren wij waskommen in vele kleuren en in verschillende materialen, met elk zijn voordelen. Zo heeft u de keuze uit bijvoorbeeld keramiek, glas, aquastone en solid surface.

Sanitairwinkel levert waskommen in verschillende maten. Bij ons vindt u waskommen met een breedte vanaf 24 cm tot 100 cm, een hoogte vanaf 1 cm tot 40 cm en een diepte vanaf 12,8 cm tot 54 cm. Dit kunt u gemakkelijk kiezen via de filters op onze website.

Merken

Bij Sanitairwinkel vindt u waskommen in vele topmerken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Villeroy en Boch waskom, Laufen waskom, Alape waskom, Bette waskom of een Bruynzeel waskom.

Contact

Komt u er niet uit of heeft u advies nodig? Wij nodigen u graag uit langs te komen in één van onze showrooms of neem contact op met een van onze medewerkers.

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 676

ajax loader

Resultaten 1-30 van 676

Er zijn hierboven 676 producten zichtbaar Naar boven