Waskommen

Een waskom ziet er niet alleen prachtig uit, maar heeft ook nog eens praktische voordelen! Een waskom is namelijk eenvoudig te vervangen én zorgt ervoor dat u bij gebruik niet hoeft te bukken. Ideaal, toch? Sanitairwinkel biedt u daarom waskommen in allerlei formaten en kleuren, gemaakt van diverse materialen. Bij ons vindt u dus eenvoudig en snel de perfecte waskom voor in uw badkamer!

Waskommen

Het is tegenwoordig dé eyecatcher in de badkamer, een waskom. Met een waskom kunt u uw badkamer helemaal afmaken in de stijl zoals u wil. In ons ruime assortiment vindt u een waskom die perfect past bij uw badkamer.

Maak uw waskom compleet

Om uw waskom compleet te maken kunt u bij Sanitairwinkel ook terecht voor een afvoerplug en sifon. Verder heeft u ook een ruime keuze aan kranen, zo kunt u kiezen  voor een inbouwkraan of een verhoogde wastafelkraan voor bij uw waskom.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid de waskom mooier te laten ogen als u kiest voor een wastafelblad of een combinatie met een onderbouwkast waar de waskom kan worden bevestigd op het wastafelblad.

Materiaal en vorm

Bij ons vindt u waskommen in alle soorten, maten, materialen en vormen. Zo kunt u kiezen uit vele verschillende vormen zoals ovaal, rechthoekig, rond, vierkant en halfrond. Verder leveren wij waskommen in vele kleuren en in verschillende materialen, met elk zijn voordelen. Zo heeft u de keuze uit bijvoorbeeld keramiek, glas, aquastone en solid surface.

Sanitairwinkel levert waskommen in verschillende maten. Bij ons vindt u waskommen met een breedte vanaf 24 cm tot 100 cm, een hoogte vanaf 1 cm tot 40 cm en een diepte vanaf 12,8 cm tot 54 cm. Dit kunt u gemakkelijk kiezen via de filters op onze website.

Merken

Bij Sanitairwinkel vindt u waskommen in vele merken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een waskom van het merk Villeroy & Boch, Alape, Duravit, Ideavit of Saniclass.

Contact

Komt u er niet uit of heeft u advies nodig? Wij nodigen u graag uit langs te komen in één van onze showrooms of neem contact op met een van onze medewerkers.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Voeg meer producten toe om een vergelijking te maken.
In deze productvergelijker kun je maximaal 3 producten vergelijken
Naar boven