Make-up spiegel

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

In Toonzaal

Meer In Toonzaal + Minder In Toonzaal -

Levering

Prijs

min

max

Diameter

Meer Diameter + Minder Diameter -

Vorm

Meer Vorm + Minder Vorm -

Montage

Meer Montage + Minder Montage -

Met verlichting

Meer Met verlichting + Minder Met verlichting -

Vergrotende spiegel

Meer Vergrotende spiegel + Minder Vergrotende spiegel -

Kleur (reeks)

Meer Kleur (reeks) + Minder Kleur (reeks) -

Stroomvoorziening

Meer Stroomvoorziening + Minder Stroomvoorziening -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Make-up spiegels

Een make-up spiegel is een musthave voor elke badkamer. Niet alleen vrouwen, maar ook mannen maken veel gebruik van een make-up spiegel. De make-up spiegel wordt in dat geval door mannen wel een scheerspiegel genoemd. Make-up spiegels worden niet enkel gebruikt om cosmetica aan te brengen of baarden te scheren. Ze worden ook veel gebruikt voor kleine dingetjes zoals even checken of er niks tussen uw tanden zit of kijken of uw haar goed zit.

Make-up spiegel met verlichting

Heeft u niet voldoende licht in uw badkamer om uw make-up aan te kunnen brengen? Dan is de ideale oplossing om een make-upspiegel met verlichting op te hangen. Zo heeft u altijd op de juiste plek voldoende belichting en ziet u precies of u ergens nog een plekje vergeten bent met opmaken of scheren.

Staande of hangende make-up spiegel

Naast het vergrotende effect van de spiegel kan het hebben van verlichting een groot verschil maken. Daarom heeft Sanitairwinkel een vrij uitgebreid assortiment van make-up spiegels met en zonder verlichting.

Soorten make-up spiegels

Make-up spiegels vindt u bij Sanitairwinkel in veel verschillende soorten en maten. Uw opmaakspiegel moet natuurlijk helemaal bij uw nieuwe badkamer passen. Wilt u een ronde of een vierkante spiegel? Een vergrotende of standaard make-up spiegel? Wij hebben een groot aanbod van verschillende topmerken op het gebied van badkameraccessoires.

Merken

Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment  scherp geprijsde make-up spiegels van de beste merken voor u geselecteerd. Topmerken zoals Emco, Geesa en Sam helpen u om ’s ochtends keurig de deur uit te gaan.

Contact

Twijfelt u nog tussen een van deze mooie make-up spiegels of wilt u ze een keer in het echt bekijken? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers of u kunt langskomen in één van onze showrooms.

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 150

ajax loader

Resultaten 1-30 van 150

Er zijn hierboven 150 producten zichtbaar Naar boven