Complete badkamer

/ 5
op basis van
beoordelingen
/ 5
op basis van
beoordelingen
Er zijn hierboven 10 producten zichtbaar
Naar boven

Resultaten 0-10 van 10

Complete badkamer

Het inrichten van een nieuwe en complete badkamer is natuurlijk een heel karwei. U moet een heleboel afwegingen maken; wilt u een bad of een douche? Of toch allebei? Daarnaast moet u voor een vloer kiezen, type verlichting, een kleine of een grote badkamer? Wat is het budget? En ga zo nog maar even door.

Om u te helpen met het inrichten van een badkamer zullen er enkele tips worden gegeven.

Welke tegels?

Keramische tegels worden steeds meer gekocht. Ze zijn waterdicht, makkelijk te reinigen en in verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar. Tegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en het is van groot belang dat u een duidelijk beeld heeft van wat voor grootte en welke kleur tegels u in uw badkamer wilt hebben. De tegels zijn namelijk een erg belangrijk onderdeel van het uiterlijk van de badkamer.

Wat voor badkamermeubel?

Allereerst moet een badkamermeubel er natuurlijk mooi uitzien, maar daarnaast is het ook van belang dat het meubel praktisch is en dus niet te groot is waardoor de rest van de ruimte in de badkamer te klein is. Hier moet rekening mee worden gehouden bij de aanschaf van een badkamermeubel.

Wat voor badkamerverlichting?

Er zijn 3 verschillende verlichtingstypes, te weten: algemene verlichting, accentverlichting en taakverlichting.

De algemene verlichting wordt ook wel de normale verlichting genoemd en deze verlichting is aangesloten op de hoofdschakelaar. Deze verlichting heeft tot doel om de gehele badkamer te verlichten.

De taakverlichting zorgt ervoor dat je bepaalde activiteiten zoals scheren met zo goed mogelijk licht kunt uitvoeren. Dit type verlichting kan het beste op ooghoogte zijn, zodat je geen schaduw hebt op je gezicht.

Tot slot hebben we accentverlichting. Dit type verlichting wordt als sfeerverlichting gezien, het zorgt voor een betere sfeer in de badkamer en is ideaal voor een moment van ontspanning of voor een romantisch moment.

Advies over complete badkamers?

Mocht u behoefte hebben aan advies over complete badkamers, zoals hoe u ze het beste in kan richten of iets dergelijks, dan is het altijd mogelijk om langs onze toonzaal te komen, deze bevindt zich in Schoten.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur