Wastafelonderkasten

Op zoek naar de perfecte wastafelonderkast? Dan bent u bij Sanitairwinkel aan het juiste adres! Wij bieden u wastafelonderkasten in verschillende formaten, geschikt voor alle badkamerstijlen. Van hout tot aan hoogglans: wij hebben voor ieder wat in huis. Met een wastafelkast van Sanitairwinkel bent u daarom verzekerd van een stijlvolle én praktische toevoeging aan uw badkamer. Bestel uw wastafelonderkast vandaag nog online!

/ 5
op basis van
beoordelingen
/ 5
op basis van
beoordelingen

Wastafelonderkasten

Een wastafelonderkast is onmisbaar in de badkamer. In de onderkast, die geplaatst wordt onder een wastafel, kunnen toilet- en badkamerspullen opgeborgen worden. Wastafelonderkasten kunnen dan ook niet alleen het uiterlijk van de badkamer ten goede komen, ze zorgen ook voor een ruimtelijke en opgeruimde badkamer. Losse spullen worden beschermd tegen rondspattend water en zijn netjes opgeborgen in een wastafelonderkast.

Zeker bij kleine badkamers is de inrichting zeer belangrijk. Een wastafelonderkast is in zo’n situatie ontzettend praktisch. Spullen liggen niet meer in of op de rand van de wasbak maar worden netjes opgeborgen in een wastafelonderkast.

Wastafelonderkast: stijlvol en praktisch

Een wastafelonderkast kan dus op een stijlvolle manier het ruimtegebrek in je badkamer oplossen en het gebruiksgemak van de badkamer verhogen. Het is belangrijk om voor een wastafelonderkast te kiezen die goed matcht met de rest van de badkamer, en wellicht nog het belangrijkste: een wastafelonderkast die goed past bij het wastafel of waskom dat erop geplaatst wordt.

Wastafelonderkast combineren met wastafel of waskom

Aangezien een wastafel veelal wit is, kunnen veel wastafelonderkasten eenvoudig gecombineerd worden met de wastafel. U heeft daarbij de keus uit een enkele wastafel of een dubbele wastafel. Daarnaast kan een wastafelonderkast gecombineerd worden met een meubelwastafel. Tot slot kan de onderkast ook gecombineerd worden met één of meerdere waskommen. Kies daarbij voor een wastafelonderkast waarop waskommen geplaatst kunnen worden.

Wastafelonderkast kopen tips

Voor een uitgebreid assortiment wastafelonderkasten bent u bij Sanitairwinkel aan het juiste adres. Wij bieden namelijk duizenden onderbouwkasten aan! De wastafelonderkasten zijn verkrijgbaar in verschillende merken. Zo verkopen wij wastafelonderkasten van topmerken als Villeroy en Boch, Bruynzeel, INK en Duravit, ook ons eigen merk Saniclass, maar daarnaast ook minder bekende merken. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat er voor iedereen een betaalbare wastafelonderkast is. Zo vindt u naast duurdere wastafelonderkasten ook veel goedkope wastafelonderkasten in ons assortiment. Onze onderkasten zijn in verschillende afmetingen, kleuren en groottes verkrijgbaar.

  • Afmetingen wastafelonderkast

Een belangrijke keus bij het kopen van een wastafelonderkast zijn de afmetingen van de onderkast. Hou bij de aanschaf van een wastafelonderkast rekening met de ruimte in uw badkamer. Voor een kleine badkamer is het niet aan te bevelen een grote wastafelonderkast aan te schaffen waar u bijna niet langs kunt lopen. In dat geval doet u er verstandig aan om voor een wastafelonderkast met kleinere afmetingen te kiezen. Denk er eerst eens over na welke producten u allemaal in uw badkamer gebruikt en wat u zou willen opbergen in een wastafelonderkast.

Zowel de breedte als de diepte van de wastafelonderkast zijn dus belangrijk. Een minder diepe wastafelonderkast geeft meer bewegingsruimte in de badkamer, terwijl een diepere wastafelonderkast meer opbergruimte heeft. Voor de breedte geldt hetzelfde, waarbij de keuze ook uiteraard afhangt van de grootte van de wastafel. Voor een dubbele wastafel is vanzelfsprekend een bredere wastafelonderkast nodig. Populaire breedtes voor een wastafelonderkast zijn 80 cm, 90 cm, 100 cm en 120 cm.

  • Kleuren wastafelonderkast

Onderkasten voor de wastafel zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Populaire kleuren zijn grijs, wit, zwart en bruin. Dit zijn kleuren die goed te combineren zijn met de wastafel of de waskom, maar ook met de andere spullen in de badkamer. De kleurafwerking van de wastafelonderkast is hoogglans, zijdeglans of mat. Kies je voor een matte wastafel, dan is een wastafelonderkast met matte afwerking de mooiste combinatie. Populair is ook de combinatie van een wit meubelwastafel met een zwarte wastafelonderkast.

  • Materiaal wastafelonderkast

Ook in het materiaal van de wastafelonderkast zijn er verschillende smaken. In ons assortiment vind je kunststof en mdf wastafelonderkasten, maar ook onderkasten van massief hout, eiken en bamboe. Een houten wastafelonderkast is ook zeer geschikt om te combineren met één of meerdere waskommen. Een alternatief voor een houten wastafelonderkast is ook een wastafelblad. Dit geeft de badkamer een luxe uitstraling, maar daarmee verlies je natuurlijk wel opbergruimte ten opzichte van een wastafelonderkast.

  • Lades onderkast

Een groot voordeel van een wastafelonderkast is zoals beschreven de opbergruimte. Een wastafelonderkast met lades geeft je de mogelijkheid je badkamer opgeruimd te houden. Veel wastafelonderkasten hebben twee lades, maar in ons assortiment vind je ook onderkasten met 1, 3 of 4 lades.

Advies over wastafelonderkasten

Indien u vragen heeft over wastafelonderkasten kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze showrooms waar onze medewerkers u van deskundig advies kunnen voorzien. Onze showrooms zijn voorzien van complete badkameropstellingen, met daarbij een brede keus in wastafelonderkasten.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur