Wastafelonderkasten

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

In Toonzaal

Meer In Toonzaal + Minder In Toonzaal -

Levering

Prijs

min

max

Breedte

Meer Breedte + Minder Breedte -

Hoogte

Meer Hoogte + Minder Hoogte -

Diepte

Meer Diepte + Minder Diepte -

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Wastafelonderkasten

Badmeubels kunnen niet alleen het uiterlijk van de badkamer ten goede komen, ze zorgen ook voor een ruimtelijke en opgeruimde badkamer. Losse spullen worden beschermd tegen rondspattend water en zijn netjes opgeborgen in een wastafelonderkast. Zeker bij kleine badkamers is de inrichting zeer belangrijk. Een wastafelonderkast is in zo’n situatie ontzettend praktisch. Spullen liggen niet meer in of op de rand van de wasbak maar worden netjes opgeborgen in een wastafelonderkast.

Een badkamermeubel kan op een stijlvolle manier het ruimtegebrek in je badkamer oplossen en het gebruiksgemak van de badkamer verhogen. Belangrijk is om voor een wastafelonderkast te kiezen die goed matcht met de rest van de badkamer.

Ruim 3000 onderbouwkasten

Voor een uitgebreid assortiment wastafelonderkasten bent u bij Sanitairwinkel aan het juiste adres. Wij bieden namelijk ruim 3000 onderbouwkasten aan! De wastafelonderkasten zijn verkrijgbaar in verschillende merken. Zo verkopen wij wastafelonderkasten van topmerken als Villeroy en Boch, Bruynzeel en Duravit, maar ook minder bekende merken. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat er voor iedereen een betaalbare wastafelonderkast is. Deze onderkasten zijn in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar.

Enkele tips

Hou bij de aanschaf van een wastafelonderkast rekening met de ruimte die u in uw badkamer heeft. Als de badkamer maar enkele vierkante meter groot is, is het natuurlijk niet verstandig een grote wastafelonderkast aan te schaffen waar u bijna niet langs kunt lopen. In dat geval doet u er verstandig aan om voor een wastafelonderkast met kleinere afmetingen te kiezen. Denk er eerst eens over na welke producten u allemaal in uw badkamer gebruikt en wat u zou willen opbergen in een wastafelonderkast. Maak vervolgens de afweging om wel of geen wastafelonderkast aan te schaffen.

Advies over wastafelonderkasten

Indien u vragen heeft over wastafelonderkasten kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U bent natuurlijk ook van harte welkom in een onze toonzaal in Schoten waar onze medewerkers u van advies kunnen voorzien.

Filters

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 3024

ajax loader

Resultaten 1-30 van 3024

Er zijn hierboven 3024 producten zichtbaar Naar boven