Radiatoren

Een goede radiator houdt u warm op koude dagen, maar is daarnaast ook een belangrijk element voor de aanblik van uw ruimte. Niet voor niks hebben steeds meer mensen een heuse designradiator in hun badkamer hangen. Ook handig is dat deze designradiatoren vaak plek bieden om uw handdoeken op te hangen. Daar worden ze ook nog eens lekker warm van. Bekijk voor alle kleuren, maten en soorten ons uitgebreide assortiment!

Populaire Radiatoren

Radiatoren

Een radiator, ook wel verwarming genoemd, is in feite een warmtewisselaar. Radiatoren worden gebruikt om warmte uit een doorstromende vloeistof, water, of in enkele nieuwbouwhuizen, hete lucht, af te staan aan langsstromende koude lucht uit de ruimte waarin de radiator zich bevindt. Radiatoren zijn er in velen soorten, maten, kleuren en van vele merken.

Bent u op zoek naar een badkamer radiator, een radiator voor in de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer, keuken of voor in de wc? Dan bent u bij Sanitairwinkel aan het juiste adres. Bij Sanitairwinkel vindt u radiatoren voor een scherpe prijs. Naast het assortiment dat online voor u beschikbaar is kunt u eventueel terecht in onze toonzaal. 

Grootste assortiment radiatoren

Sanitairwinkel heeft het grootste assortiment radiatoren met keuze uit meer dan 13.000 radiatoren. In ons assortiment vindt u paneel radiatoren, handdoek radiatoren en prachtige designradiatoren. Daarnaast bieden wij u ook een ruim aanbod elektrische radiatoren, convectorputten, vloerverwarming en radiator accessoires met onder meer aansluitsets, afsluiters, radiatorkranen en thermostaatknoppen. Kortom: wij zijn de totaalleverancier als u op zoek bent naar verwarming voor uw woning.

Radiator kopen

Bij het kopen van een nieuwe badkamer radiator zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. De belangrijkste zijn het formaat, de capaciteit en de plek van de aansluiting.

Formaat

Bij Sanitairwinkel vindt u radiatoren in vrijwel alle formaten. Zo heeft u de keuze uit verticale en horizontale radiatoren. Om het juiste formaat te vinden filtert u verder op hoogte en breedte.

Als u uw oude radiator wilt vervangen door een nieuwe radiator te kopen, dan is het handig om een radiator te kiezen van hetzelfde formaat. Mits dit mogelijk is uiteraard. Doet u dit, dan kunnen de oude aansluitingen behouden blijven, dus hoeft u deze niet aan te passen. Kiest u voor een nieuwe radiator dan bieden wij ook diverse verwarmingsaansluitingen om u op weg te helpen. Ook bieden we volop keus in radiator aansluitsets.

Capaciteit

Niet iedereen staat hier bij stil: het vermogen, de capaciteit van de nieuwe radiator. Dit is velen malen belangrijker dan de kleur of het model. Een radiator is immers bedoeld om te verwarmen!

Hoeveel Watt heeft u nodig voor uw radiator?

Afmetingen ruimte?

Type ruimte?

Geïsoleerde ruimte?

Vul alle velden in.

Bekijk radiatoren:

Bekijk 1 tot 500 watt Bekijk 500 tot 1000 watt Bekijk 1000 tot 1500 watt Bekijk 1500 tot 2000 watt
Bekijk 2000 tot 2500 watt Bekijk 2500 tot 3000 watt Bekijk 3000 tot 3500 watt Bekijk 3500+ watt


Aansluiting

Let bij de aanschaf van een nieuwe radiator op de plek waar de aansluit zit en of dit goed past bij uw situatie. De aansluiting kan zowel onder als boven en links als rechts zitten.

Populaire radiator merken:

Radiatoren zijn er in vele merken. Sanitairwinkel kan u bijna alle merken radiatoren leveren. Bekijk hieronder de bekende en populaire radiatormerken.

Plieger radiatoren Vasco radiatoren Royal Plaza Stelrad radiatoren Wiesbaden radiatoren
Zehnder radiatoren Haceka radiatoren Best design radiatoren Throne bathrooms radiatoren Jaga radiatoren

 

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur