Spiegels met verlichting

Voor elk budget een kwaliteitsspiegel met verlichting. Dat is wat het uitgangspunt is bij het samenstellen van het spiegelassortiment van Sanitairwinkel. Een goed verlichte spiegel kan uw badkamer net even dat extra licht geven om uzelf goed te kunnen zien in een wat donkerdere ruimte. Een extra lamp boven de spiegel is niet meer nodig, aangezien al deze spiegels ingebouwde verlichting hebben.

Spiegel met verlichting

Een spiegel is essentieel in een badkamer. Veel badkamers hebben weinig daglicht waardoor verlichting nodig is om een goed beeld te hebben bij de spiegel. Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment spiegels waarbij de verlichting standaard wordt meegeleverd. Of het nu gaat om spiegels met ingebouwd licht of spiegels met de lamp aan de buitenzijde, Sanitairwinkel heeft het in het assortiment. Het ruime assortiment bestaat uit bekende merken zoals Bruynzeel, INK, Wiesbaden en Plieger. Tevens biedt Sanitairwinkel haar eigen merk Saniclass aan. Een merk dat goede kwaliteit levert voor een scherpe prijs. Bij de badkamerspiegels met verlichting biedt Sanitairwinkel meer spiegels aan met allerlei functies.

 

Innovatieve badkamerspiegels

  • Badkamerspiegel met verwarming: heeft u ook altijd last van een beslagen spiegel na het douchen of badderen? Een badkamerspiegel met verwarming zorgt ervoor dat er geen condens op de spiegel komt. Hierdoor kunt u de spiegel direct gebruiken na het douchen/badderen.
  • Badkamerspiegel met radio: lekker mee kunnen zingen met uw favoriete radiozender behoort vanaf nu tot de mogelijkheden. Met deze ingebouwde radio in de badkamerspiegel kunt u op elk moment genieten van een muziekje.
  • Badkamerspiegel met bluetooth: even relaxen in bad of een heerlijke douche nemen? Wat is er nou fijner dan dit te doen onder het genot van uw eigen muziekkeuze? Met onze badkamerspiegels met bluetooth kunt u op een veilige manier genieten van uw favoriete liedjes.

Formaat en vorm

Bij de aankoop van uw spiegel is het ook erg belangrijk om rekening te houden met het formaat en de vorm. Een spiegel moet ten eerste nooit te klein of te groot zijn. Verder heeft iedereen een eigen smaak qua vorm van een badkamerspiegel. Sanitairwinkel kan u qua vorm de keuze aanbieden tussen ovaal, rechthoekig, rond en vierkant.

Kom langs in één van onze showrooms

Wilt u ons ruime assortiment aan badkamerspiegels met verlichting met eigen ogen zien of wilt u specialistisch advies van een van onze medewerkers? De deuren van onze showroom zijn 6 dagen per week voor u geopend!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Voeg meer producten toe om een vergelijking te maken.
In deze productvergelijker kun je maximaal 3 producten vergelijken
Naar boven