Alle wasbakken

op basis van
beoordelingen
op basis van
beoordelingen

Lavabo's

Een lavabo is één van de belangrijkste onderdelen in de badkamer. Wat voor type lavabo u nodig heeft hangt erg af van uw smaak en situatie. Heeft u een klein gezin en hoeft niet iedereen tegelijk in de badkamer te zijn 's ochtends? Dan is een wat kleinere lavabo misschien wel voldoende. Is het 's ochtends duwen en dringen in de badkamer? Dan kunt u misschien wel een wat grotere of dubbele wastafel gebruiken. Sanitairwinkel heeft in alle gevallen de beste optie voor u in het assortiment.

Type lavabo

Het type lavabo hangt echter van meer dingen af dan enkel het formaat. Wij hebben namelijk lavabo's in allerlei verschillende soorten en vormen in ons assortiment. Zo heeft u de keuze uit keramische lavabo’s, lavabo’s van natuursteen, solid surface en nog veel meer materialen. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een stijlvolle waskom.

Inbouw of opbouw lavabo?

U heeft bij Sanitairwinkel onder anderen keuze tussen opbouw lavabo’s en inbouw lavabo’s. Inbouw wastafels worden in het badkamermeubel verzonken zodat ze een mooi geheel vormen. Het is ook mogelijk om de lavabo deels in het badkamermeubel te verwerken. Zo steekt deze er aan de bovenkant een stukje bovenuit. Met een inbouw wastafel kunt u ruimte besparen waardoor er meer plaats is rondom de lavabo.

Een opbouw wastafel wordt boven op de badkamermeubel geplaatst. Met een opbouw wasbak of waskom geeft u uw badkamer een moderne en hippe uitstraling. Met een mooi design valt uw wasbak meteen in het oog. En laten wij nou toevallig meer dan 700 mooie, hippe wasbakken in ons assortiment hebben!

Overloopgat en kraangaten

Sommige lavabo’s in ons assortiment hebben naast de afvoer nog een extra gat, vaak aan de bovenrand van de wastafel. Nu hoeft u gelukkig niet bang te zijn dat hierdoor heel uw vloer onderstroomt. Dit is een overloopgat zorgt er juist voor dat de wasbak niet overstroomt. Het kan namelijk wel eens voorkomen dat u per ongeluk de kraan laat lopen. Door het overloopgat kan al het overtollige water makkelijk weglopen.

U kunt daarnaast kiezen voor een wastafel met één of meerdere kraangaten of juist zonder kraangaten. Als er één of twee kraangaten in de lavabo zitten betekent dit dat er één of twee kranen op geïnstalleerd kunnen worden. Verwerkt u de kraan liever in de muur of in het badmeubel? Geen probleem! Wij hebben ook een ruim aanbod wasbakken en waskommen zonder kraangaten.

Merken lavabo’s

De mooiste wasbakken en wastafels van de beste merken bieden we tegen een scherpe prijs aan. Villeroy & Boch, Duravit, Forzalaqua, Grohe en Laufen zijn enkele merken uit ons assortiment wasbakken. Bij Sanitairwinkel kunt u terecht voor zowel bekende als minder bekende merken.

 

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur