Baden

Niets werkt zo ontspannend als een warm bad na een lange dag. Een bad is daarom een fijne en luxe toevoeging aan uw badkamer. Op zoek naar een geschikt exemplaar? Sanitairwinkel biedt u een uitgebreid assortiment. Bekijk bijvoorbeeld onze prachtige vrijstaande baden of onze praktische hoekbaden. Alle baden zijn bovendien beschikbaar in verschillende afmetingen en stijlen, dus u vindt altijd een bad dat perfect in uw badkamer past!

Populaire Baden

Baden

Ligbaden

Een bad, ook wel ligbad of badkuip genoemd, is een belangrijk item in de badkamer. Het is een groot object in de badkamer en valt vaak op. Desondanks wordt het bad door vele gewaardeerd. Het levert een fijn rust moment op aan het einde van een zware werkdag of u kunt lekker badderen in het weekend, het geeft u een gevoel van ontspanning. Languit in bad, omringd door schuim en zo komt u helemaal tot rust in uw eigen luxe ligbad.

Naast de luxe wellness kant van het ligbad, kan hij bij grotere gezinnen ook erg functioneel zijn. U kunt bijvoorbeeld uw kinderen tegelijk eventjes in bad doen of snel douchen. Een ligbad in de badkamer is dus ideaal. Het bad wordt wekelijks door de hele familie gebruikt en is het dus een goede aankoop voor het hele gezin.

Ligbad kopen?

Bij het aanschaffen van een bad is het van belang dat u nadenkt over de eisen waaraan een bad voor u moet voldoen. U moet natuurlijk wel voldoende ruimte hebben in uw badkamer om al uw wensen te kunnen vervullen. Een kleine badkamer vraagt vanzelfsprekend meer inventiviteit dan een grote. Maar als u een ruime badkamer heeft en u wilt dit ruimtelijke gevoel behouden of versterken. Dan is het van het grootste belang om hier rekening mee te houden bij uw keuze. Verder kunt u bij Sanitairwinkel uw bad helemaal af maken met ons ruime assortiment badaccessoires.

Maten en uitvoeringen

Ligbaden zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten, zodat er altijd een ligbad in uw badkamer past. Daarnaast leveren wij ook diverse soorten ligbaden. Bij Sanitairwinkel kunt u terecht voor standaard badenvrijstaande baden en hoekbaden, maar ook voor bijvoorbeeld een bubbelbad of een bad op pootjes. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een instapbad of zitbad. Voor alle baden bent u bij Sanitairwinkel dus op het juiste adres.

Materiaal

Acryl is het meest gebruikte materiaal bij ligbaden. Acryl is een soort kunststof dat warm aanvoelt en een glad en poriënvrij oppervlak heeft. Omdat vuil niet snel aan acryl hecht is een ligbad van acryl makkelijk te onderhouden. Het is gemakkelijk schoon te maken met een zachte doek, dit komt omdat het oppervlak glad en poriënvrij is. Een ander voordeel is dat het ligbad van acryl zijn natuurlijke glans en kleur behoudt omdat het kleurvast is.

Naast acryl vindt u bij Sanitairwinkel ook ligbaden van onder andere plaatstaal, quaryl en solid surface.

Ligbad merken

Een ligbad is in vele merken verkrijgbaar. Hieronder treft u een aantal bekende topmerken aan die bij Sanitairwinkel verkrijgbaar zijn.

Bij een badkuip hoort natuurlijk ook diverse toebehoren. Vergeet daarom ook niet uw badkraandouchestangenbadafvoer en overige toebehoren mee te bestellen.

Saniclass baden Villeroy & Boch baden Riho baden Adema baden Xenz baden
 Wiesbaden baden  Best Design baden  Plieger baden  Duravit baden  Bette baden


Ligbad uitproberen?

Kunt u niet kiezen of wilt u een keertje in het ligbad liggen? Dan kunt u altijd langskomen in één van onze showrooms, hier kunt u in het desbetreffende bad plaatsnemen en geven wij u passend advies. Heeft u vragen? Dan kunt u ook altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Voeg meer producten toe om een vergelijking te maken.
In deze productvergelijker kun je maximaal 3 producten vergelijken
Naar boven