Baden

Meer over Baden

Baden

Een bad, ook wel ligbad of badkuip genoemd, is een belangrijk item in de badkamer. Het is een groot object in de badkamer en valt vaak op. Daarnaast wordt een bad wekelijks door de hele familie gebruikt.

Ligbaden zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Bij Sanitairwinkel kunt u terecht voor standaard baden, vrijstaande baden en hoekbaden, maar ook bijvoorbeeld voor een  bubbelbad of een bad op pootjes of zelfs een instapbad of zitbad. Voor uw ideale bad bent u bij Sanitairwinkel aan het juiste adres.

Ligbad wensen

Bij het aanschaffen van een bad is het van belang dat u nadenkt over de eisen waaraan een bad voor u moet voldoen. En natuurlijk moet u voldoende ruimte hebben in uw badkamer om al de wensen te kunnen vervullen. Een kleine badkamer vraagt vanzelfsprekend meer inventiviteit dan een grote. Maar als u een ruime badkamer heeft en u wilt dit ruimtelijke gevoel behouden of versterken. Dan is het van het grootste belang om hier rekening mee te houden bij uw keuze.

Ligbad merken

Een ligbad is in vele merken verkrijgbaar. Onderaan op deze pagina treft u een aantal bekende merken aan.

Bij een badkuip hoort natuurlijk ook diverse toebehoren. Vergeet daarom ook niet uw badkraan, douchestangen, badafvoer, badafwerking en overige toebehoren mee te bestellen. Indien u hierin advies wenst, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Saniclass Ligbaden Villeroy en Boch Ligbaden Bette ligbaden Riho Ligbaden Duravit Ligbaden
 Haceka ligbaden  Laufen ligbaden  Hoesch ligbaden  Kaldewei ligbaden  Bruynzeel ligbaden