Lavabo wc

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

In Toonzaal

Meer In Toonzaal + Minder In Toonzaal -

Levering

Prijs

min

max

Breedte

Meer Breedte + Minder Breedte -

Diepte

Meer Diepte + Minder Diepte -

Aantal kraangaten

Meer Aantal kraangaten + Minder Aantal kraangaten -

Vorm

Meer Vorm + Minder Vorm -

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Materiaal

Meer Materiaal + Minder Materiaal -

Inclusief kraan

Meer Inclusief kraan + Minder Inclusief kraan -

Type

Meer Type + Minder Type -

Overloopgat

Meer Overloopgat + Minder Overloopgat -

Antikalkbehandeling

Meer Antikalkbehandeling + Minder Antikalkbehandeling -

Kleur (reeks)

Meer Kleur (reeks) + Minder Kleur (reeks) -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Handenwassers

Een handenwasser is klein van stuk, maar onmisbaar in een moderne toiletruimte. Met een ruim assortiment van 500+ handenwassers vindt u bij Sanitairwinkel altijd de juiste wastafel voor uw toilet.

Wat is een handenwasser?

Een handenwasser, ook wel handwasbakje genoemd, is een compacte wastafel die speciaal is gemaakt voor het toilet. Door het plaatsen van een handenwasser op het toilet kunt u uw handen wassen. Aan de hand van de grootte van uw toilet kunt u verschillende soorten handwassers kiezen, zoals een normale handenwasser of een hoekfontein.

Uitvoeringen

Bij Sanitairwinkel bent u op het juiste adres voor losse fonteinen, hoekfonteinen en fonteinsets. Bij een fonteinset wordt de kraan, sifon en plug meegeleverd. U hoeft dan dus geen kraan of andere delen aan te schaffen. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om uw eigen kraan uit te kiezen. Bij Sanitairwinkel heeft u een ruime keuze uit vele verschillende fonteinkranen.

Zo kunt u kiezen voor een fonteinkraan op de wastafel, hiervoor moet u een handwasser hebben met kraangaten. Zo kunt u uw fontein helemaal naar smaak smaken. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een kraan die is ingebouwd in de muur. Zo heeft u iets meer ruimte om uw handen te wassen.

Merken

Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment van handenwassers van diverse topmerken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Saniclass handenwasser, Duravit handenwasser, Ideal Standard handenwasser of een Villeroy en Boch handenwasser.

Contact

Heeft u vragen over een van de handenwassers? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers of kom langs in onze toonzaal. Zij zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 838

ajax loader

Resultaten 1-30 van 838

Er zijn hierboven 838 producten zichtbaar Naar boven