Bedieningsplaten

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

Te zien in toonzaal

Meer Te zien in toonzaal + Minder Te zien in toonzaal -

Levering

Prijs

min

max

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Kleur (reeks)

Meer Kleur (reeks) + Minder Kleur (reeks) -

Dualflush

Meer Dualflush + Minder Dualflush -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Bedieningspaneel toilet

Als u een nieuw toilet of urinoir heeft aangeschaft, hoort daar ook een nieuwe bedieningsplaat bij. Zonder bedieningspaneel kunt u uw (moderne) toilet namelijk niet doortrekken en dat gaat stinken. U denkt misschien dat het niet veel uitmaakt wat voor bedieningspaneel u kiest. Sommige reservoirs hebben echter een bepaald type paneel nodig.

Type bedieningspanelen

Wanneer u online een reservoir bekijkt bij Sanitairwinkel zit er vaak al een selectie bedieningsplaten bij die op het reservoir passen. U kunt ook zelf online alle losse onderdelen van uw toilet bij elkaar zoeken en bestellen. Kijk dan goed of het bedieningspaneel en reservoir op elkaar aangesloten kunnen worden. Als u twijfelt kunt u altijd een van onze medewerkers om hulp vragen.

Waterbesparende bedieningsplaat

Veel moderne bedieningsplaten hebben twee knoppen. Eén knop is om een grotere hoeveelheid water de spoelbak in te laten lopen, de andere knop is om het toilet met minder water door te spoelen. Het is lang niet altijd nodig om een grote hoeveelheid water te gebruiken bij het doortrekken. Dat is beter voor het milieu én uw portemonnee.

Design van uw bedieningsplaat toilet

Gelukkig steken producenten meer en meer energie in het ontwerpen van een mooie bedieningsplaat voor uw toilet. U kunt de bedieningsplaat afstemmen op de rest van uw toiletruimte of badkamer door te kiezen voor een chromen of rvs bedieningspaneel.

Elektronische bedieningspanelen

Wilt u een bedieningsplaat die u niet aan hoeft te raken om door te spoelen. Speciaal daarvoor heeft Sanitairwinkel bijna 100 elektronische bedieningsplaten in het assortiment. Deze panelen werken met een infraroodsysteem dat weet wanneer er doorgetrokken moet worden. Ideaal voor bijvoorbeeld een urinoir.

Heeft u vragen over wat voor soort bedieningsplaat u nodig heeft? Neem dan even contact met ons op!

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 784

ajax loader

Resultaten 1-30 van 784

Er zijn hierboven 784 producten zichtbaar Naar boven