Bidetkranen

Met een bidetkraan haalt u een stijlvolle en zinvolle extra kraan in huis. Gericht op de reiniging van de intieme delen is dit een waar kwaliteitsproduct. Voor het grootste assortiment aan bidetkranen zit u bij Sanitairwinkel goed. Al sinds jaar en dag verkopen wij deze producten, met toenemend succes. Neem gerust een kijkje tussen de verschillende opties en beslis welke bidetkraan in uw badkamer het beste tot zijn recht komt.

Verbouwplannen Verbouwplannen Verbouwplannen

Resultaten 0-24 van 198

Bidetkraan

Bidetkranen zijn speciaal gemaakt voor bidetten. Bidetkranen zijn voorzien van een uitloop die meer horizontaal gepositioneerd is zodat u zich beter kunt wassen.

Voordelen bidetkraan

Een bidetkraan is een speciale kraan voor de intieme delen van het lichaam. Tegenwoordig zien we de bidetkraan steeds vaker in de badkamer verschijnen. Dit heeft grotendeels te maken met de grote voordelen die mensen ervaren bij het gebruik van een dergelijke kraan. Hierdoor is het niet meer dan logisch dat een steeds grotere groep mensen de bidetkraan in huis haalt. Het kopen van een van de opties bij Sanitairwinkel gaat in ieder geval gepaard met de volgende voordelen:

Goede reinigingsfunctie

Een bidetkraan staat erom bekend dat het de intieme zone van het lichaam er optimaal mee gereinigd krijgt. Dankzij deze reinigingsfunctie hoeft u de kraan maar voor een korte periode te gebruiken om het gewenste resultaat te realiseren. Daarmee is dit voordeel een van de vaakst genoemde met betrekking tot de bidetkraan. Mensen zijn simpelweg op zoek naar gemak. Een bidetkraan brengt deze wens snel in vervulling.

Luxe uitstraling

Verder heeft een bidetkraan een luxe uitstraling. Het wordt vaak gezien als een product dat niet voor iedereen binnen het budget valt. Echter doen wij bij Sanitairwinkel ons best om zoveel mogelijk hoge kwaliteit bidetkranen voor een goede prijs aan te bieden. Daarmee heeft iedereen de mogelijkheid om de badkamer een luxe uitstraling mee te geven.

Groot aanbod

Daarnaast heeft iedereen weer andere behoeftes en voorkeuren. Vandaar dat we bij Sanitairwinkel nog altijd achter het besluit staan om een zo groot mogelijk aanbod tentoon te stellen. Zo kan iedereen op een geruste manier zijn of haar favoriete stijl bidetkraan uitzoeken. Ook dit bevordert op de beurt weer de tevredenheid bij de klant.

Unieke kraandesign

Ook is een bidetkraan van zichzelf een aparte soort kraan. In plaats van een verticaal design is deze kraan voorzien van een horizontaal design. Dit is ook wel zo logisch, aangezien de bidetkraan op een andere manier gebruikt wordt. Het leuke hiervan is dat dit unieke designs oplevert. U kunt een hoop verschillende kanten op. Welke van de bovenstaande opties spreekt u het meeste aan?

Al met al is het bij een bidetkraan een kwestie van de functionaliteit combineren met het juiste design. Wilt u de bidetkraan los vast kunnen pakken? Dan zijn daar bepaalde modellen voor. En wilt u liever een vastzittende kraan met een minimalistisch ontwerp? Dan is ook dat gewoon mogelijk.

Sanitairwinkel.be heeft een ruim assortiment bidetkranen van alle bekende merken zoals Grohe, Hansgrohe en Hotbath. Naast de bekende merken heeft Sanitairwinkel.nl ook een ruim assortiment bidetkranen van minder bekende merken. Het assortiment bestaat uit zowel modernere bidetkranen als klassiekere bidetkranen.

Door de ruime diversiteit aan bidetkranen is de kans groot dat u slaagt. Krijgt u niet de juiste bidetkraan gevonden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en zij zullen u helpen bij het kiezen van de juiste bidetkraan voor uw bidet. U kunt natuurlijk ook altijd een bezoek brengen aan één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur