Handdoek radiatoren

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

Te zien in toonzaal

Meer Te zien in toonzaal + Minder Te zien in toonzaal -

Levering

Prijs

min

max

Kleur (reeks)

Meer Kleur (reeks) + Minder Kleur (reeks) -

Breedte reeks

Meer Breedte reeks + Minder Breedte reeks -

Breedte

Meer Breedte + Minder Breedte -

Breedte (cm)

  min

  max

Meer Breedte (cm) + Minder Breedte (cm) -

Hoogte (reeks)

Meer Hoogte (reeks) + Minder Hoogte (reeks) -

Hoogte

Meer Hoogte + Minder Hoogte -

Hoogte (cm)

  min

  max

Meer Hoogte (cm) + Minder Hoogte (cm) -

Capaciteit (reeks)

Meer Capaciteit (reeks) + Minder Capaciteit (reeks) -

Capaciteit

Meer Capaciteit + Minder Capaciteit -

Capaciteit (Watt)

  min

  max

Meer Capaciteit (Watt) + Minder Capaciteit (Watt) -

Aansluiting aanvoer

Meer Aansluiting aanvoer + Minder Aansluiting aanvoer -

Radiator type

Meer Radiator type + Minder Radiator type -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Handdoekradiatoren

Handdoekradiatoren zijn ideaal voor in uw badkamer. Een handdoekradiator zorgt naast een warme badkamer ook dat uw handdoeken sneller zullen drogen of warm zullen aanvoelen als u ze gebruikt voor als u bijvoorbeeld gaat douchen. U moet er alleen geen kletsnatte handdoeken aan hangen, daarmee ontstaat er een kans dat uw handdoekradiator gaat roesten. Lichtvochtige handdoeken zullen geen probleem veroorzaken. Naast de functionele rol van de handdoekradiator, speelt tegenwoordig ook de vormgeving een belangrijke rol.

Modellen

Bij Sanitairwinkel vindt u de perfecte handdoekradiator die past bij uw badkamer. Van klassieke tot modern minimalistische handdoekradiatoren, voor elk type interieur is er een geschikte radiator beschikbaar in ons assortiment. Zelfs als u denkt dat uw badkamer te klein is voor een handdoekradiator hebben wij bij Sanitairwinkel verschillende maten in het assortiment. In dit geval kunt u kiezen voor een minder brede handdoekradiator en kijken voor een  radiator die meer de hoogte in gaat.

Kleuren

In ons assortiment heeft u de keuze uit vele kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de kleuren chroom, wit, zwart en grijs.

Capaciteit

Een ander belangrijk punt waar naar gekeken moet worden is de capaciteit van de handdoekradiator. De badkamer moet natuurlijk wel helemaal verwarmd zijn. Daarom moet u een handdoekradiator kiezen met voldoende capaciteit om uw badkamer te verwarmen. Voor een badkamer geldt dat u rekening moet houden met gemiddeld 93 Watt per kubieke meter. Wij raden u aan om niet een lagere capaciteit te nemen, hoger mag daarentegen altijd.

Om u alvast op weg te helpen kunt u gebruik maken van ons hulpmiddel om voor uw badkamer het juiste vermogen te berekenen.

Contact

Komt u er niet aan uit of wilt u advies? Neem dan contact met één van onze medewerkers of bezoek één van onze showrooms. Wij helpen u graag bij de aankoop van een handdoekradiator!

!

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 2677

ajax loader

Resultaten 1-30 van 2677

Er zijn hierboven 2677 producten zichtbaar Naar boven