Douchekolommen

< >

Klap filters in Klap filters uit

Levering

Prijs

min

max

Breedte

Meer Breedte + Minder Breedte -

Hoogte

Meer Hoogte + Minder Hoogte -

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Materiaal

Meer Materiaal + Minder Materiaal -

trust-pilot

"GOED"

Door 981 klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met 4 sterren.

Douchepaneel

Steeds meer mensen willen extra comfort tijdens het douchen en kiezen voor de luxe van een douchepaneel in de badkamer. Een douchepaneel of douchekolom, met speciale massagestralen en een grote douchekop, is een opkomende trend in de badkamer.

Waarom een douchekolom?

Met een douchepaneel gunt u uzelf net dat beetje extra luxe. De massagestralen van een douchepaneel maken van uw dagelijkse douchebeurt een echte welnessbeleving. Het paneel hangt aan de muur en beschikt vaak over een aantal douchejets die zich op verschillende hoogten bevinden. Deze sproeiers zorgen voor een weldadige douche, de verschillende waterstralen geven u een aangename hydromassage. Daarnaast kan de temperatuur en de sterkte van de straal worden aangepast met behulp van een knop. Dit werkt volgens hetzelfde principe als een kraan.

Een douchepaneel beschikt, naast een hoofddouche, altijd over een zogenaamde handdouche. Verder is een groot voordeel van douchepanelen dat ze eenvoudig te monteren zijn. U sluit ze namelijk aan op een bestaande leiding en hangt ze op met behulp van een paar haken.

Kleuren en merken

Sanitairwinkel heeft diverse douchekolommen, douchepanelen en douchezuilen in het assortiment van bekende merken zoals Grohe en Hansgrohe. De douchepanelen zijn in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar, van modern zwart of wit tot stijlvolle chromen douchepanelen.

Advies over douchepanelen

Bent u geïnteresseerd in een douchepaneel en wilt hier meer informatie over en/of wilt u het product zien? U bent altijd van harte welkom in een van onze toonzaal in Schoten.

Filters

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 42

ajax loader

Resultaten 1-30 van 42

Er zijn hierboven 42 producten zichtbaar Naar boven