Douchekranen

Een douchekraan is belangrijk voor de toevoer van water naar een douche. Om de temperatuur en waterstralen te kunnen regelen zijn er verschillende douchekranen beschikbaar. Van een simpele douchekraan voor warm en koud water tot een luxere douchekraan die ingebouwd is of zelfs een thermostatische functie heeft. Bij Sanitairwinkel vindt u het grootste aanbod douchekranen van verschillende topmerken. Deze douchekranen zijn van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. 

/ 5
op basis van
beoordelingen
/ 5
op basis van
beoordelingen

Douchekranen

Bent u op zoek naar een douchekraan? Dan bent u bij Sanitairwinkel.nl aan het juiste adres. Het ruime assortiment douchekranen bestaat uit bekende merken zoals Grohe, Hansgrohe, Plieger en Hotbath. Tevens biedt Sanitairwinkel een eigen merk aan, dat is Saniclass. Douchekranen van Saniclass kenmerken zich door een uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs.

Sanitairwinkel.nl heeft een ruim aanbod douchekranen. U heeft de keuze uit verschillende soorten douchekranen. Het assortiment bestaat uit:

Douche thermostaatkranen

Een douche thermostaatkraan is een kraan die de temperatuur bereikt, die vooraf door u is aangegeven. Onder het douchen kunt u uiteraard nog steeds de temperatuur veranderen. Bij een thermostaatkraan verandert de temperatuur van het water niet als het warm water wegvalt. De thermostaat regelt namelijk dat de temperatuur gelijk blijft.

12 cm HOH douchekranen

HOH staat voor hart op hart maat. HOH is de ruimte tussen het midden van de ene kraanaansluiting en het midden van de andere kraanuitsluiting. Dit is momenteel de standaardafmeting voor een douchekraan. Veel van de douchekranen in het assortiment zullen dan ook deze afmeting hebben. Heeft u een bredere of smallere HOH nodig? Dat kan natuurlijk ook.

Douchemengkraan

Met een douchemengkraan kunt u de gewenste temperatuur bereiken door warm en koud water te mengen. Het verschil met een thermostaatkraan is dat de watertemperatuur zakt wanneer de toevoer van warm water afneemt. De waterdruk blijft echter wel gelijk.

Inbouw douchekranen

Inbouw douchekranen kunt u inbouwen in uw wand. Dit oogt erg modern en geeft uw douchecabine of inloopdouche een strakke look. Naast het feit dat ze gewoon erg mooi zijn, is een ander voordeel van een inbouwkraan is dat ze erg makkelijk schoon te houden zijn. Er zijn namelijk minder randjes en hoekjes waar vuil zich kan nestelen.

Regendouche met kraan

Een complete set van een douchekraan in combinatie met een regendouche. Bij een regendouche zorgt een stortvloed aan water ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw douche. Sanitairwinkel levert u dus een volledige set. Kijk goed in de productbeschrijving wat bij de regendoucheset is inbegrepen!

Kom langs in één van onze showrooms

Wilt u het ruime assortiment douchekranen met uw eigen ogen bekijken of wilt u specialistisch advies van een van onze medewerkers? De koffie en thee staan 6 dagen per week voor u klaar in onze showrooms. U bent van harte welkom!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur