Douchegoten

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

Te zien in toonzaal

Meer Te zien in toonzaal + Minder Te zien in toonzaal -

Levering

Prijs

min

max

Lengte

Meer Lengte + Minder Lengte -

Breedte (reeks)

Meer Breedte (reeks) + Minder Breedte (reeks) -

Breedte (cm)

    min

    max

Meer Breedte (cm) + Minder Breedte (cm) -

Inbouwdiepte

Meer Inbouwdiepte + Minder Inbouwdiepte -

Flens

Meer Flens + Minder Flens -

Met rooster

Meer Met rooster + Minder Met rooster -

Afvoeraansluiting

Meer Afvoeraansluiting + Minder Afvoeraansluiting -

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Douchegoten of afvoergoten

Douchegoten zijn een populaire, mooie en moderne oplossing om een afvoer te realiseren in uw douche. Deze goten zijn ideaal voor een inloopdouche of douchecabine zonder douchebak. Ook voor een douche die is afgesloten met een douchedeur is een afvoergoot een passende oplossing. Al onze douchedrains zijn volledig vervaardigd uit RVS.

Type douchegoten

Sanitairwinkel heeft een ruim aanbod douchegoten in verschillende varianten en maten. De douchegoot wordt in uw tegelvloer verwerkt zodat het water makkelijk weg kan lopen. U heeft de keuze uit een strak RVS ontwerp of een tegelgoot. Een RVS douchedrain zorgt voor een strakke look in uw douche. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes om ervoor te zorgen dat uw inloopdouche kan worden afgemaakt met een perfect passende douchegoot.

Plaatsing

De douchegoot wordt geplaatst in het laagste deel van de douche, zodat het water daar op natuurlijke wijze heen stroomt. Op deze manier heeft u geen last van het water en kunt u onbezorgd van een heerlijke douche genieten. Sanitairwinkel heeft ruim 750 douchegoten in verschillende designs en afmetingen en met diverse inbouwdieptes. U bepaalt zelf welke het best in uw douche past.

Tegelgoten

Wilt u liever zo min mogelijk zien van de goot? Kijkt u dan eens naar een van onze tegelgoten. Deze sluiten volledig aan bij de rest van uw tegelvloer en vallen nauwelijks op. Ze sluiten naadloos aan bij de rest van uw douche en zorgen er daarnaast voor dat het water keurig wegloopt. De tegels kunnen op maat worden gesneden en worden zo op de tegelgoot geplaatst. Bekijk ook ons tegelassortiment om de perfecte tegels voor uw douche uit te zoeken.  

Flens

De meeste douchegoten zijn met flens of muurflens. Dat wil zeggen dat er een klein randje om de goot zit waardoor deze makkelijker waterdicht geïnstalleerd kan worden. Dit ziet er vaak netter uit. Het type flens is afhankelijk van de plaats van de goot. Douchegoten met vloerflens kunnen vrij in de douche geplaatst worden, goten met een muurflens worden tegen de muur bevestigd.

Kijk op Sanitairwinkel voor een geschikte douche- of afvoergoot in uw gewenste afmetingen. Heeft u vragen of twijfelt u ergens over? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan via onze online klantenservice of in een van onze showrooms.

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 1656

ajax loader

Resultaten 1-30 van 1656

Er zijn hierboven 1656 producten zichtbaar Naar boven