Verhoogde toiletten

< >

Klap filters in Klap filters uit

Te zien in toonzaal

Meer Te zien in toonzaal + Minder Te zien in toonzaal -

Levering

Prijs

min

max

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Spoelvorm

Meer Spoelvorm + Minder Spoelvorm -

Hoogte

Meer Hoogte + Minder Hoogte -

Zonder spoelrand

Meer Zonder spoelrand + Minder Zonder spoelrand -

Plaats afvoer

Meer Plaats afvoer + Minder Plaats afvoer -

Afstand muur

Meer Afstand muur + Minder Afstand muur -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Verhoogde toiletten

Een verhoogd toilet wordt vaak gebruikt door senioren of mensen met lichamelijke moeite, voor hen is het lastig om op een standaard toilet te gaan zitten. Daarom worden verhoogde toiletten ook wel seniorentoiletten genoemd. Deze toiletten hebben een hogere zithoogte dan standaard toiletten zodat senioren of mensen met lichamelijk moeite makkelijker plaats kunnen nemen op het toilet. Zij hoeven bij een verhoogd toilet niet zo ver te bukken. Daarnaast gaat het voor hen ook gemakkelijker bij het opstaan. Voor de zekerheid kunt u altijd grepen plaatsen voor meer grip als extra hulpmiddel. Een verhoogd toilet kan dus een goede uitkomst bieden.

Afvoer bij verhoogde toiletten

Bij Sanitairwinkel heeft u naast een ruim assortiment verhoogde toiletten ook een keuze uit twee verschillende afvoeren. U kunt kiezen voor een afvoer in de vloer (AO). Bij deze variant gaat de afvoer rechtstreek door de vloer het riool is. U kunt ook kiezen voor een afvoer door de muur (PK). Bij deze variant gaat de afvoer door de muur naar het riool.

Verder heeft u bij ons de keuze voor een vlakspoel toilet of diepspoel toilet.

Merken

Bij Sanitairwinkel vindt u verschillende topmerken van verhoogde toiletten. De merken die wij onder andere leveren zijn Plieger, Royal Plaza, Villeroy en Boch en Sphinx.

Contact

Wanneer u vragen heeft over een van onze modellen of advies wil van onze adviseurs. Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers of kunt u 6 dagen per week langskomen in één van onze showrooms. Daar helpen zij u verder met het maken van de juiste keuze.

Pagina:

Aantal:

ajax loader
Er zijn hierboven 30 producten zichtbaar Naar boven