Douchebak

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

In Toonzaal

Meer In Toonzaal + Minder In Toonzaal -

Levering

Prijs

min

max

Afmeting

Meer Afmeting + Minder Afmeting -

Montage

Meer Montage + Minder Montage -

Hoogte (cm)

    min

    max

Meer Hoogte (cm) + Minder Hoogte (cm) -

Breedte (reeks)

Meer Breedte (reeks) + Minder Breedte (reeks) -

Breedte (cm)

    min

    max

Meer Breedte (cm) + Minder Breedte (cm) -

Vorm

Meer Vorm + Minder Vorm -

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Antislip

Meer Antislip + Minder Antislip -

Materiaal

Meer Materiaal + Minder Materiaal -

Hoogte

Meer Hoogte + Minder Hoogte -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Douchebakken

Een douchebak hoeft niet alleen goed bij uw douchecabine te passen. Het is namelijk ook van belang dat de douchebak goed aansluit bij de rest van de badkamer. Niet alleen praktisch, maar ook optisch. Natuurlijk moet hij goed passen om lekkages te voorkomen. Een douchebak die qua uiterlijk niet aansluit bij de rest van de badkamer kan echter ook een vervelend aanzicht opleveren, vooral bij een glazen douchecabine.

Douchebakken zijn natuurlijk niet alleen voor onder uw douchecabine. Een douchevloer wordt namelijk ook regelmatig onder een inloopdouche geplaatst. Een voordeel hiervan is dat de afvoer wat vrijer aan te leggen is dan wanneer de vloer van uw inloopdouche bijvoorbeeld geheel uit tegels bestaat.

Douchebak op maat

Dus bent u op zoek naar een douchebak voor uw badkamer? Dan bent u bij Sanitairwinkel aan het juiste adres. Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment douchebakken in diverse vormen en maten. Denk hierbij aan rechthoekige douchebakken, kwartronde douchebakken en vijfhoekige douchebakken. Zo kunt u altijd een douchebak vinden die bij uw douchecabine of inloopdouche past.

Er zijn niet alleen verschillende vormen en afmetingen beschikbaar. Ook heeft u de keuze uit diverse kleuren. In moderne badkamers is het namelijk niet altijd wenselijk om een spierwitte douchebak onder de douche te plaatsen. Bekijk daarom ook eens het assortiment zwarte of grijze douchebakken. Overigens passen deze niet alleen in moderne badkamers. Ook in klassieke badkamers is een antracietkleurige douchebak bijvoorbeeld een mooie toevoeging.

Merken

Sanitairwinkel.nl heeft een ruim assortiment douchebakken in diverse vormen en maten, denk hierbij aan rechthoekige douchebakken, kwartronde douchebakken en vijfhoekige douchebakken. Sanitairwinkel.nl levert alle bekende A-merken zoals Bette douchebakken, Duravit douchebakken, Plieger douchebakken, Riho douchebakken, Saniclass douchebakken, Sphinx douchebakken en Villeroy en Boch douchebakken

Keuzehulp douchebakken

Mocht u u hulp nodig hebben bij het maken van de keuze uit onze vele douchebakken, dan raden wij onze Keuzehulp douchebakken aan.

 

Filters

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 2276

ajax loader

Resultaten 1-30 van 2276

Er zijn hierboven 2276 producten zichtbaar Naar boven