Opzet wastafels

Een opbouw wastafel of waskom kan gerust bestempeld worden als een van de mooiste trends op badkamergebied van de laatste jaren. Omdat het volledige product in zicht is, zijn deze wastafels en waskommen perfect afgewerkt. Zowel klassieke keramische opbouw wastafels als robuuste natuursteen varianten krijgen zo de aandacht die ze verdienen. U bestelt ze eenvoudig en snel op onze website. 

/ 5
op basis van
beoordelingen
/ 5
op basis van
beoordelingen

Opzetwastafel of waskom

De nieuwe trend voor de badkamer: de opbouw waskom (ook wel opbouw wastafel of opzetlavabo genoemd). Steeds vaker heeft men de voorkeur om de waskom op het badmeubel te plaatsen in plaats van erin. De vorm, kleur en materiaal van de wastafel komt zo erg goed tot uiting.

Sanitairwinkel heeft diverse opzetwastafels en opzetlavabo's voor u in het assortiment. Zo zijn opzetwastafels verkrijgbaar in verschillende materialen. U kunt hierbij denken aan opzetwastafels gemaakt van keramiek, natuursteen of plaatstaal.

Om het vinden van de ideale opzetwastafel voor u in de badkamer makkelijker te maken, kunt u via de filter op deze pagina filteren op onder andere materiaal, kleur, vorm en afmeting.

 

Merken opbouw wastafels

Bij Sanitairwinkel vindt u opbouw wastafels in vele merken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Duravit opbouw wastafel, Villeroy en Boch opbouw wastafel, Alape opbouw wastafel of een Adema opbouw wastafel.

Wenst u geholpen te worden voor de juiste keuze wastafel? Neem dan contact met ons op! U ontvangt altijd onafhankelijk advies!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur