Schuifdeuren

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

Te zien in toonzaal

Meer Te zien in toonzaal + Minder Te zien in toonzaal -

Levering

Prijs

min

max

Breedte

Meer Breedte + Minder Breedte -

Breedte (cm)

    min

    max

Meer Breedte (cm) + Minder Breedte (cm) -

Hoogte

Meer Hoogte + Minder Hoogte -

Hoogte (cm)

    min

    max

Meer Hoogte (cm) + Minder Hoogte (cm) -

Toepassing

Meer Toepassing + Minder Toepassing -

Aantal delen

Meer Aantal delen + Minder Aantal delen -

Dikte glas

Meer Dikte glas + Minder Dikte glas -

Kleur van beslag

Meer Kleur van beslag + Minder Kleur van beslag -

Antikalkbehandeling

Meer Antikalkbehandeling + Minder Antikalkbehandeling -

Glas decor

Meer Glas decor + Minder Glas decor -

Softclose

Meer Softclose + Minder Softclose -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Douche schuifdeur

Sanitairwinkel heeft een groot assortiment douchedeuren, waaronder ook veel douche schuifdeuren. Schuifdeuren zijn ideaal voor de wat kleinere badkamers. Ze zijn namelijk ruimtebesparend. Schuifdeuren nemen een stuk minder ruimte in dan bijvoorbeeld een klapdeur, maar ze zorgen er toch voor dat de douchecabine volledig kan worden afgesloten. Sanitairwinkel verkoopt enkel douchedeuren van de hoogste kwaliteit.

Type schuifdeuren

Ons assortiment schuifdeuren is erg breed. Zo bieden wij douche schuifdeuren aan met één tot vier wanden. U kunt zelf kiezen wat u het beste bij uw badkamer vindt passen. Ook de kleur van het beslag kunt u volledig naar wens kiezen. Onze douchedeuren zijn daarnaast in veel verschillende afmetingen beschikbaar zodat ze ook precies in uw badkamer passen!

Glas Decor

De meeste douchedeuren zijn van helder glas. U heeft echter ook de mogelijkheid om glas te kiezen met een ander decor. Bent u niet op zoek naar een glazen deur? Dan hebben wij ook nog enkele schuifdeuren van kunststofglas voor u.

Merken

Sanitairwinkel heeft een ruim aanbod van de beste merken. We hebben mooie, functionele en veilige schuifdeuren met kwaliteitsgarantie van topaanbieders op het gebied van sanitair. Al onze deuren worden zorgvuldig voor u geselecteerd. U vindt hier bekende merken, maar ook minder bekende merken. Zo is er voor ieder budget en elke badkamer een passende douchedeur.

Veilig met Softclose

Veel van onze deuren zijn uitgerust met Softclose. Dat wil zeggen dat de deur nooit hard dichtklapt omdat hij automatisch afremt en zachtjes wordt dichtgetrokken. Zo voorkomt u schade en uw douche schuifdeur gaat een stuk langer mee. De softclose schuifdeuren zijn veilig omdat er geen kans meer is op beknelde vingers. Bovendien worden douche schuifdeuren steeds vaker uitgevoerd in veiligheidsglas.

Antikalk

Om de schuifdeur zo goed mogelijk schoon te houden, willen we u graag op onze reinigingsmiddelen wijzen! Passende reinigingsmiddelen kunnen er aan bijdragen dat uw deur langer mooi en hygiënisch blijft.

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van een douchedeur? Neem dan gerust contact met ons op! U bent van harte welkom in onze toonzaal in Schoten voor een passend advies. Het is ook mogelijk om via de website contact op te nemen met de online klantenservice.

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 650

ajax loader

Resultaten 1-30 van 650

Er zijn hierboven 650 producten zichtbaar Naar boven