Closetrolhouders

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

Te zien in toonzaal

Meer Te zien in toonzaal + Minder Te zien in toonzaal -

Levering

Prijs

min

max

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Met klep

Meer Met klep + Minder Met klep -

Aantal WC rollen

Meer Aantal WC rollen + Minder Aantal WC rollen -

Zonder boren

Meer Zonder boren + Minder Zonder boren -

Stijl

Meer Stijl + Minder Stijl -

Montage

Meer Montage + Minder Montage -

Kleur (reeks)

Meer Kleur (reeks) + Minder Kleur (reeks) -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Closetrolhouder

Waarom een closetrolhouder?

Een closetrolhouder of wc-rolhouder is onmisbaar in uw badkamer. Het zorgt voor een hoop gemak en hygiëne. Daarnaast ziet een toiletrol op een houder er een stuk netter uit dan op de grond. Een closetrolhouder wordt meestal dicht bij het toilet opgehangen, zodat u er goed bij kunt. Houders zijn er in alle soorten, maten en kleuren, bijvoorbeeld met of zonder klepje. Op die manier kunt u de wc-rolhouder afstemmen op uw wensen én de stijl van uw badkamer. Een houder of een complete toiletset die past bij bijvoorbeeld uw douchecabine of wastafel, maakt van uw badkamer een mooi, compleet geheel.

Het ophangen van een closetrolhouder

De plaats waar u de toiletrolhouder ophangt, is van groot belang voor het comfort dat u van uw toilet heeft. Als u de houder te dicht bij bijvoorbeeld het badkamermeubel of de douchewand hangt, kan het lastig zijn om de rol er op te schuiven. Wij raden u daarom aan om eerst wat posities te proberen, voordat u de wc-rolhouder definitief ophangt. Houdt er daarnaast rekening mee dat niet iedereen even groot is als uzelf. Als u bijvoorbeeld kinderen heeft, is het belangrijk dat zij ook goed bij de closetrolhouder kunnen. Wilt u niet zelf boren, omdat u bang bent voor beschadigingen of fouten? Ga dan voor een staande toiletrolhouder!

Het kopen van een closetrolhouder

Sanitairwinkel heeft meer dan 400 verschillende wc-rolhouders in het assortiment, in verschillende kleuren. Zo kunt u bij ons kiezen voor houders in luxe kleuren, zoals mat zwart en chroom, maar ook voor simpele en elegante kleuren, zoals wit en zilver. Als u twijfelt tussen een aantal closetrolhouders die u op onze webshop heeft gezien, kunt u altijd één van onze showrooms bezoeken om de houders in het echt te bekijken. Wij beantwoorden daarbij al uw vragen en voorzien u graag van advies. Geen tijd om één van onze showrooms te bezoeken, maar wel een dringende vraag? Vul het contactformulier in of stel de vraag aan onze klantenservice. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug.

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 677

ajax loader

Resultaten 1-30 van 677

Er zijn hierboven 677 producten zichtbaar Naar boven