Bekijk hieronder de resultaten voor uw zoekterm:

Doucheslangen

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

In Toonzaal

Meer In Toonzaal + Minder In Toonzaal -

Levering

Prijs

min

max

Lengte

Meer Lengte + Minder Lengte -

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

trust-pilot

"GOED"

Door 878 klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met 4 sterren.

Doucheslang

Of u nu een doucheslang zoekt voor in uw bad of voor in uw douche. Bij Sanitairwinkel vindt u altijd een geschikte doucheslang. Wij hebben een ruim assortiment diverse doucheslangen. De doucheslangen hebben verschillende afmetingen en kleuren. Het is belangrijk dat u op de afmeting van de doucheslang let, u wilt namelijk niet met het probleem zitten dat uw doucheslang juist te kort of te lang is. Verder hebben wij ook doucheslangen in het assortiment van verschillende soorten materialen. Zo hebben wij een doucheslang van PVC, kunststof en chroom.

Bekende merken die wij in ons assortiment hebben zijn onder andere Crosswater, Grohe en Hotbath. Tevens hebben wij doucheslangen van Saniclass in ons assortiment. Dit zijn doucheslangen van ons eigen merk. Uiteraard kunnen wij u garanderen dat ook ons eigen merk garant staat voor hoge kwaliteit en de scherpste prijzen.

Wilt u liever een doucheslang met uw eigen ogen bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze toonzaal. Hier kunt u vrijblijvend advies krijgen van onze deskundige medewerkers.

Filters

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 296

ajax loader

Resultaten 1-30 van 296

Er zijn hierboven 296 producten zichtbaar Naar boven