Badwanden

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

Levering

Prijs

min

max

Breedte

Meer Breedte + Minder Breedte -

Breedte (cm)

    min

    max

Meer Breedte (cm) + Minder Breedte (cm) -

Hoogte

Meer Hoogte + Minder Hoogte -

Hoogte (cm)

    min

    max

Meer Hoogte (cm) + Minder Hoogte (cm) -

Vorm glas

Meer Vorm glas + Minder Vorm glas -

Glas decor

Meer Glas decor + Minder Glas decor -

Type wand

Meer Type wand + Minder Type wand -

Kleur van beslag

Meer Kleur van beslag + Minder Kleur van beslag -

Dikte glas

Meer Dikte glas + Minder Dikte glas -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Badwanden of badschermen

Samen met Sanitairwinkel maakt u uw badkamer net zo mooi en praktisch als u zelf wilt. Bent u op zoek naar een gebogen of een rechte badwand? Wilt u helder glas of glas met een decor? Gaat u voor een klassieke of moderne stijl? Hier vindt u een badwand die volledig aansluit bij uw wensen.

Type badwanden

Badwanden zijn er in veel verschillende soorten en maten. Wij bieden wanden met verschillende afmetingen, glassoorten en eigenschappen aan. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit vaste en draaibare badwanden. Met een draaibare wand is het mogelijk om de hele ruimte af te sluiten en houdt u de badkamer gemakkelijker droog.

Kleuren

Wij hebben veel wanden met helder glas in het assortiment, maar het is ook mogelijk om een badwand met getint glas of een decor te kiezen. U kunt bij Sanitairwinkel de wand zo uitzoeken dat deze feilloos aansluit bij uw bad en de rest van de badkamer.

Groot aanbod in verschillende merken

Sanitairwinkel heeft een ruim aanbod van de beste merken. We hebben mooie, functionele en veilige badwanden met kwaliteitsgarantie van topaanbieders op het gebied van badkamerwanden. Al onze bad- en douchewanden worden zorgvuldig voor u geselecteerd. U vindt hier bekende merken als Plieger en Bruynzeel, maar ook minder bekende merken. Zo is er voor ieder budget een geschikte wand.

Antikalkbehandeling

Veel van onze badwanden hebben een antikalkbehandeling gehad. Dit zorgt voor betere bescherming en een eenvoudigere reiniging van het oppervlak. Kijk voor de geschikte hulpmiddelen ook eens bij onze reinigingsproducten!

Advies

Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op! U bent van harte welkom in onze toonzaal in Schoten voor een passend advies. Het is ook mogelijk om via de website contact op te nemen met de online klantenservice.

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 145

ajax loader

Resultaten 1-30 van 145

Er zijn hierboven 145 producten zichtbaar Naar boven