Inloopdouches

Een mooie inloopdouche zorgt voor een heerlijke start óf einde van de dag. Een inloopdouche laat uw badkamer groter ogen en geeft uw badkamer een ruimtelijk karakter. Sanitairwinkel heeft inloopdouches in allerlei verschillende maten. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende kleuren beslag voor een moderne of industriële look. Bij twijfel over afmetingen of andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

/ 5
op basis van
beoordelingen
/ 5
op basis van
beoordelingen

Inloopdouche

De inloopdouche is een waar fenomeen, welke elke dag in populariteit stijgt. Een inloopdouche creëert een ruimtelijk gevoel en veel gebruikersgemak. Inloopdouches en douchewanden zijn er in diverse vormen en maten. Zowel een vrijstaande douchewand als een inloopdouche met muurbevestiging, klein en groot, gebogen en recht.

Groot assortiment inloopdouches

Sanitairwinkel levert enkel de inloopdouches en douchewanden van de hoogste kwaliteit, tegen de scherpste prijs. Daarbij heeft u de keuze uit vrijwel alle afmetingen. In ons assortiment vindt u inloopdouches van onder meer Novellini, Sealskin, Bruynzeel en Wiesbaden, maar ook van onze huismerken. Als u op zoek bent naar de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit, raden wij u douches van ons huismerk Saniclass aan.

Inloopdouche maken

Een inloopdouche is eenvoudig te maken met het plaatsen van een glaswand, ook wel douchescherm, in een nis. Daarbij zijn veel verschillende opstellingen mogelijk waarbij u één of meerdere glaswanden nodig. Bedenk dus eerst goed op welke plaats de inloopdouche gecreëerd moet worden en teken vervolgens uit hoe uw ideale inloopdouche eruit moet komen te zien.

Montage inloopdouche

Een douchewand kan op verschillende manier gemonteerd worden. Met een muurprofiel plaatst u de inloopdouche over de gehele hoogte tegen een muur. Een luxere uitstraling krijgt u door montage met scharnierpunten. Andere mogelijkheden zijn een wandsteun en een plafondsteun, waarmee u de douchewand met een stabilisatiestang bevestigt.

Inloopdouche zonder deur

Onze inloopdouches worden allen aangeboden zonder deur. Bij de meeste modellen bestaat de mogelijkheid uw inloopdouche te voorzien van een deur. Neem hiervoor contact met ons op of bekijk de mogelijkheden bij onze douchecabines.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur