Inbouw douchekranen

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

Te zien in toonzaal

Meer Te zien in toonzaal + Minder Te zien in toonzaal -

Levering

Prijs

min

max

Met douchegarnituur

Meer Met douchegarnituur + Minder Met douchegarnituur -

Kleur (reeks)

Meer Kleur (reeks) + Minder Kleur (reeks) -

Inbouwdeel

Meer Inbouwdeel + Minder Inbouwdeel -

Thermostatisch

Meer Thermostatisch + Minder Thermostatisch -

Vorm

Meer Vorm + Minder Vorm -

Met glijstang

Meer Met glijstang + Minder Met glijstang -

Douchearm

Meer Douchearm + Minder Douchearm -

Bediening

Meer Bediening + Minder Bediening -

Omstel

Meer Omstel + Minder Omstel -

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Inbouw douchekranen

Wat is een inbouw douchekraan?

Bij een inbouw douchekraan worden de douchekop en kraan aan de wand gemonteerd. U ziet dan geen stang meer, want het opbouwgedeelte is netjes weggewerkt in de muur. Een inbouw douchekraan geeft uw badkamer een moderne uitstraling. Er bestaan verschillende inbouw douchekranen, zoals een thermostaatkraan of SmartControl inbouwkraan. Bij een thermostatische inbouw douchekraan stelt u de temperatuur van tevoren in, zodat het water altijd prettig aanvoelt. Een SmartControl douchekraan past zich ook volledig aan uw wensen aan, door rekening te houden met verschillende behoeftes. Zo verandert uw douchecabine in uw persoonlijke spa!

Het monteren van een inbouw douchekraan

Alle afbouwdelen van een inbouw douchekraan hebben een inbouwdeel nodig. Let er daarom goed op alle inbouwdelen zijn meegeleverd. Andere onderdelen van de inbouw douchekraan kunt u zelf bijbestellen, zoals een regendouche. Het monteren van een inbouw douchekraan vergt iets meer tijd en moeite dan het monteren van een uitbouw douchekraan, maar het uiteindelijke resultaat mag er zijn. Toch liever wat minder tijd en moeite steken in het monteren van een douche? Neem dan eens een kijkje bij onze andere kranen.

Het kopen van een inbouw douchekraan

Bij ons vindt u de perfecte inbouw douchekraan voor uw badkamer. Van complete sets tot kleine onderdelen, op de website van Sanitairwinkel vindt u snel en eenvoudig wat u zoekt. Een aantal vragen? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons via het contactformulier of via onze klantenservice en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Ook verwelkomen wij u graag in één van onze showrooms, waar u de douchekraan eerst nog in het echt kunt bekijken voor u deze aanschaft en onze medewerkers om advies en tips kunt vragen.

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 1705

ajax loader

Resultaten 1-30 van 1705

Er zijn hierboven 1705 producten zichtbaar Naar boven