Wastafels

Een wastafel is een belangrijk onderdeel bij het begin en het eind van uw dag. U poetst er uw tanden, wast uw gezicht en maakt u klaar voor een nieuwe dag of om naar bed te gaan. Het is daarom belangrijk een weloverwogen keuze te maken betreft uw nieuwe wastafel of waskom. Vindt u het lastig om te kiezen tussen design en praktisch nut? Onze wastafels zijn mooi én praktisch!

Populaire Wastafels

Wastafel of Lavabo?

Een wastafel is onmisbaar voor de badkamer, het is namelijk sanitair waarvan elke dag gebruik wordt gemaakt. Voor bijna iedere wc of badkamer biedt Sanitairwinkel wel een passende wastafel. U kunt uw wastafel op verschillende manieren naar uw smaak aanpassen. Dit kan zijn in de vorm van een wastafel, een fontein, een bidet en in enkele gevallen een gootsteen of uitstortgootsteen.

Assortiment

Sanitairwinkel heeft een erg ruim assortiment als het gaat om wastafels. In totaal worden er ruim 5000 wastafels aangeboden. Er worden verschillende soorten wastafels aangeboden, zo kunt u kiezen voor wastafels met diverse vormen, afmetingen, kleuren en merken. Verder kunt u naast wastafels ook bij ons terecht voor sifonkappen, plateaus, wastafelmeubels, wastafelkranen, wastafelbladen, wastafelonderkasten of kunt u kiezen voor een complete wastafel set.

Kwaliteit

Sanitairwinkel biedt niet alleen een enorme keuze aan wastafels. Ook kunt u bij ons terecht voor kwaliteit. Dit komt met name doordat wij gerenommeerde merken in ons assortiment hebben zoals onder andere Alape wastafels, Bruynzeel wastafels, Detremmerie wastafels, Duravit wastafels, Forzalaqua wastafels, Alape wastafels, Globo wastafels, Keramag wastafels, Laufen wastafels en Villeroy en Boch wastafels. Tevens bieden wij wastafels aan van ons eigen merk Saniclass. Dit is uiteraard ook een merk dat garant staat voor een hoogwaardige kwaliteit aan producten. Bij Sanitairwinkel kunt u altijd profiteren van de scherpste prijzen.

Juiste keuze

Het is belangrijk dat u kiest voor de juiste wastafel zodat u er lang en optimaal van kunt genieten. Er zijn veel verschillende soorten wastafels:

Dubbele wastafel: Voor iedereen dat een groot gezin heeft of voor mensen die graag een eigen wastafel hebben komt Sanitairwinkel met een oplossing. Met een dubbele wastafel voorkomt u de drukte en chaos. U kunt met twee personen tegelijk gebruikmaken van de wastafel, zodat u elkaar niet meer in de weg loopt.

Opbouw wastafel: Steeds vaker heeft men de voorkeur om de waskom op het badmeubel te plaatsen in plaats van erin. Hierdoor komen de vorm, kleur en materiaal van de wastafel erg goed tot uiting.

Inbouw wastafel: Deze wastafel is juist ingebouwd waardoor u een nette afwerking van het product krijgt.

Om uw wastafel helemaal compleet te maken kunt u kiezen uit diverse fonteinen. Zo hebben wij fonteinsets, losse fonteinen en hoekfonteinen in ons assortiment.

Contact

Naast een kwaliteitsproduct kunt u bij ons ook gratis vrijblijvend en onafhankelijk advies ontvangen. Onze toonzaal in Schoten is 6 dagen per week te bezoeken. U kunt tevens 6 dagen per week contact op nemen met onze klantenservice.

 

 Populaire wastafel merken:

Villeroy & Boch wastafels Saniclass wastafels Differnz wastafels Plieger wastafels Ink wastafels
 Ideavit wastafels  Duravit wastafels  Clou wastafels  Wiesbaden wastafels  Royal Plaza wastafels

 

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur