Spiegels

Meer over Spiegels

Badkamerspiegels

Onder deze categorie vindt u onder andere standaard spiegelsspiegels met verlichtingscheerspiegelscosmeticaspiegels en spiegelkasten.

Badkamerspiegels worden dagelijks in ieder huis over het algemeen wel een paar keer gebruikt, waardoor het dus belangrijk is dat u hierin een goede keuze maakt. Het is natuurlijk van belang dat u zichzelf goed kunt zien in de spiegel, maar daarnaast moet de spiegel er natuurlijk ook mooi uitzien en goed passen bij de rest van uw badkamer. 

Groot assortiment spiegels

Een mooie badkamerspiegel vindt u bij Sanitairwinkel. Zowel grote spiegels als kleine spiegels. Bij Sanitairwinkel kunt u spiegels online bestellen. Daarnaast kunt u ze ook in een van onze showrooms kopen. Ons assortiment badkamerspiegels is zeer uitgebreid dus er is genoeg keus. Het assortiment bestaat namelijk uit maar liefst 2500+ producten.

De spiegels zijn verkrijgbaar in vele vormen en afmetingen. Met of zonder facet, rond, rechthoekig, ovaal of in een bijzondere vorm.

Ook biedt Sanitairwinkel u allerlei toebehoren voor uw spiegel. Hier kunt u terecht voor producten zoals spiegelklemmen, spiegellampen, spiegelverwarming en schoonmaakmiddelen

Bestel uw ideale badkamerspiegel voordelig online bij Sanitairwinkel.

Advies over badkamerspiegels

Mocht u interesse hebben of nieuwsgierig zijn naar een van onze producten uit de categorie badkamerspiegels, dan is het altijd mogelijk om langs onze toonzaal in Schoten te komen. Hier kunt u op uw gemak ons assortiment badkamerspiegels bekijken en kunt u indien u er behoefte aan heeft geholpen worden door ons personeel. Ook online kunt u contact opnemen over mogelijke vragen via onze online klantenservice.

Spiegel merken

Spiegels zijn er in vele merken. Sanitairwinkel kan u bijna alle merken badkamerspiegels leveren. De meest bekende of populaire spiegels treft u onderaan op deze pagina aan. Uiteraard kunt u ook via onze filters de gewenste spiegel vinden.

Saniclass spiegels Bruynzeel spiegels Woodynox spiegels Detremmerie spiegels Villeroy en Boch spiegels
Emco spiegels Schneider spiegels Dansani spiegels Plieger spiegels Royal Plaza spiegels