Globo Douche

< >

Klap filters in Klap filters uit

trust-pilot

"GOED"

Door 7790 klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met 4 sterren.

Een greep uit beoordelingen:

Uitstekende service

Lampen besteld voor de badkamer. Verbouwing van de badkamer liep echter vertraging op. Toen uiteindelijk bleek dat de lampen niet nodig waren was de retourtermijn van 30 dagen ruim overschreden. Artikelen zaten nog ongeopend in de doos maar met het ruim overschrijden van de retourtermijn was ik er bang voor dat retourneren niet meer mogelijk was. Lotte van de klantenservice heeft vervolgens wel voor elkaar gekregen om de producten te retourneren, erg fijn en zeer tevreden. Er wordt meegedacht waar mogelijk, een service geboden welke zij niet verplicht zijn te geven!

Vrijdag 28 oktober 2016 - Gerard Buitenhuis

Prima service en feed back

Had verkeerde ring besteld. Kostte slechts 2.79. Maar werd via omweg in een doosje verzonden. Hierdoor geen brievenbuspost en waren de verzendkosten het dubbele van het bestelde item. Na retourzending in enveloppe kreeg ik ongevraagd zelfs de oorspronkelijke verzendkosten terug. Dat is pas service

Donderdag 27 oktober 2016 - Tom Jansen

Goede service na spontaan kapotspringen van douchecabinedeur

Op mijn hieronder beschreven klacht is sanitairwinkel.nl ingegaan met een genereus aanbod om mijn probleem op te lossen! Daar ben ik heel blij mee, het is altijd fijn om serieus te woord gestaan te worden.2,5 maand geleden is een mooie douchecabine geïnstalleerd door een erkend installateur. Afgelopen zondag sprong spontaan een van de deuren kapot. Omdat sanitairwinkel.nl een garantieregeling heeft, dacht ik, dat dit probleem soepel opgelost zou worden, maar, wat schetst mijn verbazing? Ik word in wezen uitgemaakt voor leugenaar, want glazen deuren springen niet spontaan. Nou, mijn ervaring is anders! Een koude douche voor sanitairwinkel.nl!

Woensdag 26 oktober 2016 - H.J. van der Meulen

Klantgericht, snel en soepele levering van de bestelling

Uitstekend!

Maandag 24 oktober 2016 - Dhr. M.R. Riegen

Geen resultaten gevonden

Helaas zijn er geen producten gevonden die voldoen aan de gekozen opties.
Verwijder of wijzig de filters om producten te vinden.