Saniclass Saniclass

< >

Klap filters in Klap filters uit

Actieve filters:

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

In Toonzaal

Meer In Toonzaal + Minder In Toonzaal -

Levering

Prijs

min

max

Serie

Meer Serie + Minder Serie -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Saniclass 

Saniclass is een merk dat in 2007 is gestart door Rorix B.V. Saniclass wordt exclusief verkocht in Nederland, België en Frankrijk door Sanitairwinkel. Op basis van jarenlange ervaring op sanitairgebied heeft Rorix een eigen merk opgezet. Dankzij een uitgebreid aanbod badmeubelendoucheskranenwastafelsspiegelsbaden en accessoires heeft Saniclass ook uw nieuwe badkameritems in het assortiment.

Saniclass hanteert een scherp inkoopbeleid waardoor de kwaliteit van de Saniclass producten wordt gewaarborgd. Door dit inkoopbeleid worden alle items uit de collectie zorgvuldig gekozen en getest. Saniclass hanteert niet alleen een scherp inkoopbeleid, maar ook scherpe prijzen. Bij Sanitairwinkel koopt u kwalitatief hoogstaande producten tegen gunstige prijzen. Door zijn fijne lijnen in zijn ontwerpen maakt Saniclass uw badkamer warmer en geeft het meer kleur en een fijnere ambiance.

Kom langs in één van onze showrooms

Wilt u het Saniclass assortiment met uw eigen ogen zien of wilt u specialistisch advies van een van onze medewerkers? De deuren van onze toonzaal in Schoten zijn 6 dagen per week voor u geopend! De klantenservice is tevens van maandag tot en met zaterdag bereikbaar.

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 3580

ajax loader

Resultaten 1-30 van 3580

Er zijn hierboven 3580 producten zichtbaar Naar boven