Plieger

Plieger

Plieger is een groot en gevestigd merk in de sanitair branche voor bijna 100 jaar. Het hoofdkantoor en centraal magazijn zijn gevestigd in Zaltbommel. Plieger heeft een eigen expeditie en 55 vestigingen in Nederland. Vanuit hier levert Plieger een assortiment aan van meer dan 150.000 artikelen.

Assortiment

Sanitairwinkel levert een groot assortiment van Plieger producten. Van baden tot en met kranen en van radiatoren tot aan wastafels. Uiteraard heeft u ook wat betreft de andere producten een ruime keuze. Bekijk ons gehele assortiment gemakkelijk en snel op de site. Producten van Plieger staan bekend om de goede prijs kwaliteit verhouding. Met sanitair van dit gerenommeerde bedrijf kunt u van uw badkamer, uw droombadkamer maken. Sanitairwinkel heeft tevens een speciale pagina waarop de aanbiedingen van Plieger staan. Hier vindt u scherp geprijsde artikelen zoals accessoires, kranen, spiegels en meer!  

Snelle levering

Naast een volledig aanbod sanitair biedt Sanitairwinkel u ook een zeer snelle levering. In heel veel gevallen kunnen wij uw Plieger product zelfs al de volgende dag leveren. De exacte levertijd vermelden wij uiteraard bij de producten zelf om u een zo volledig mogelijk beeld te geven.

Kom langs in één van onze showrooms

Wilt u ons ruime assortiment aan Plieger producten met eigen ogen zien of wilt u deskundig advies van onze medewerkers? De deuren van onze toonzaal in Schoten zijn 6 dagen per week voor u geopend! Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan kunt u altijd contact op nemen met onze klantenservice.