Grohe Fresh

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9402 reviews
Er is hierboven één product zichtbaar
Naar boven
GROHE Fresh

GROHE bedenkt innovatieve oplossingen voor dagelijks problemen.GROHE Fresh is zon oplossing en maakt u badkamer nog gebruiksvriendelijker. Het beste van twee werelden: de strakke lijnen door het wegwerken van stortbakken en de continue hygiene van toiletblokjes.

Tot nu toe was het niet mogelijk om in een reservoir een toiletblokje te plaatsen.GROHE Fresh heeft een makkelijk te openen bedieningsplaat die toegang geeft tot een verschuifbare houder die het blokje naar het reservoir transporteert. Dankzij de scharnierende plaat kost dat maar een paar seconden.

GROHE Fresh is te combineren met alle inbouwreservoirs van GROHE met kleine bedieningsplaten, of u nu een nieuwe badkamer aanlegt of een bestaande badkamer renoveert.GROHE Fresh is verkrijgbaar in een set met bedieningsplaten van jouw keuze of als een accessoire bij u huidige inbouwreservoir en bedieningsplaat.

Bij oude reservoirs hoef je alleen maar het bevestigingsframe te verwijderen, de verschuifbare houder aan de stortbak toe te voegen en het nieuwe frame te bevestigen. Maak vervolgens de slang opnieuw vast aan de bedieningsplaat. Voor inbouwreservoirs zonder de AV1 spoelklep is een compleet upgradepakket verkrijgbaar.